Een uitgebreid assortiment houten vloeren bij Parketloods in Noordwijk 

Houten vloeren van zeer goede kwaliteit, betaalbaar en leverbaar in Noordwijk? Die vindt u bij Parketloods. Een houten vloer brengt meer levendigheid in huis. Daarnaast gaat een houten vloer ook erg lang mee. Het is zelfs zo, dat hoe ouder de vloer is, hoe mooier hij wordt. Bij parketloods hebben wij houten vloeren voor u in Noordwijk. Onze houten vloeren passen bij elk interieur, van modern tot klassiek. Dit komt omdat de vloeren helemaal naar smaak te maken zijn. En voor elke portemonnee hebben wij een bijpassende houten vloer. Welke vloer u ook kiest, luxe of budget, u bent altijd goedkoper uit dan bij de concurrent. Dit komt doordat wij onze vloeren direct van de fabriek importeren. Zo besparen we geld op een tussenpersoon of groothandel. En dat is in uw voordeel! Mede hierdoor komen veel klanten in Noordwijk voor houten vloeren bij Parketloods. 

Assortiment houten vloeren in Noordwijk 

Bent u benieuwd naar welke houten vloeren wij verkopen in de buurt van Noordwijk? Een paar voorbeelden uit ons assortiment: 

Houten vloeren met drie stroken: 

  • Beukenhouten vloeren 
  • Eikenhouten vloeren 

Houten vloeren met één strook: 

  • Eikenhouten vloeren met 6mm toplaag 
  • Jatoba houten vloeren 

Houten vloeren budget: 

  • Eiken budget houten vloeren 
  • Beuken budget houten vloeren 

Door dit ruime aanbod aan houten vloeren voor u in Noordwijk, vindt u bij Parketloods beslist wat u zoekt. 

Milieuvriendelijke houten vloeren bij u in Noordwijk 

Wij willen u in Noordwijk niet alleen de meest voordelige vloeren op de markt aanbieden, maar ook het grootste assortiment aan milieuvriendelijk geproduceerd parket. Eén van de producenten waar wij vloerdelen van verkopen, Barlinek, is erg gericht op eco-vriendelijk parket. Zo heeft deze producent eigen plantages volgens het FSC-keurmerk en voeren ze een 1-op-1beleid. Hiermee bedoelen ze dat voor elke set parketvloerdelen één boom wordt terug geplant. Tevens maken zij van het restafval eco-briketten, een vervanger van openhaardhout. Ook zet Barlinek zich actief in voor het behoud van de slechtvalk.  

Parketloods levert uw houten vloeren 

Bij Parketloods hebben wij naast houten vloeren ook allerlei andere soorten vloeren. Zo hebben wij vloeren die in elk interieur en in elk woning kan passen. Ziet u niet de vloer in ons assortiment die u wel graag zou willen? Dan kunt u met ons de mogelijkheden hiervoor bespreken. Wij denken hierin graag met u mee en maken een sample voor u om te kijken of die meer naar uw zin is. Wij bedenken en ontwerpen continue nieuwe vloeren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken er naar uit! 

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!