Noordwijk

Een uitgebreid assortiment houten vloeren bij Parketloods in Noordwijk 

Houten vloeren van zeer goede kwaliteit, betaalbaar en leverbaar in Noordwijk? Die vindt u bij Parketloods. Een houten vloer brengt meer levendigheid in huis. Daarnaast gaat een houten vloer ook erg lang mee. Het is zelfs zo, dat hoe ouder de vloer is, hoe mooier hij wordt. Bij parketloods hebben wij houten vloeren voor u in Noordwijk. Onze houten vloeren passen bij elk interieur, van modern tot klassiek. Dit komt omdat de vloeren helemaal naar smaak te maken zijn. En voor elke portemonnee hebben wij een bijpassende houten vloer. Welke vloer u ook kiest, luxe of budget, u bent altijd goedkoper uit dan bij de concurrent. Dit komt doordat wij onze vloeren direct van de fabriek importeren. Zo besparen we geld op een tussenpersoon of groothandel. En dat is in uw voordeel! Mede hierdoor komen veel klanten in Noordwijk voor houten vloeren bij Parketloods. 

Assortiment houten vloeren in Noordwijk 

Bent u benieuwd naar welke houten vloeren wij verkopen in de buurt van Noordwijk? Een paar voorbeelden uit ons assortiment: 

Houten vloeren met drie stroken: 

  • Beukenhouten vloeren 
  • Eikenhouten vloeren 

Houten vloeren met één strook: 

  • Eikenhouten vloeren met 6mm toplaag 
  • Jatoba houten vloeren 

Houten vloeren budget: 

  • Eiken budget houten vloeren 
  • Beuken budget houten vloeren 

Door dit ruime aanbod aan houten vloeren voor u in Noordwijk, vindt u bij Parketloods beslist wat u zoekt. 

Milieuvriendelijke houten vloeren bij u in Noordwijk 

Wij willen u in Noordwijk niet alleen de meest voordelige vloeren op de markt aanbieden, maar ook het grootste assortiment aan milieuvriendelijk geproduceerd parket. Eén van de producenten waar wij vloerdelen van verkopen, Barlinek, is erg gericht op eco-vriendelijk parket. Zo heeft deze producent eigen plantages volgens het FSC-keurmerk en voeren ze een 1-op-1beleid. Hiermee bedoelen ze dat voor elke set parketvloerdelen één boom wordt terug geplant. Tevens maken zij van het restafval eco-briketten, een vervanger van openhaardhout. Ook zet Barlinek zich actief in voor het behoud van de slechtvalk.  

Parketloods levert uw houten vloeren 

Bij Parketloods hebben wij naast houten vloeren ook allerlei andere soorten vloeren. Zo hebben wij vloeren die in elk interieur en in elk woning kan passen. Ziet u niet de vloer in ons assortiment die u wel graag zou willen? Dan kunt u met ons de mogelijkheden hiervoor bespreken. Wij denken hierin graag met u mee en maken een sample voor u om te kijken of die meer naar uw zin is. Wij bedenken en ontwerpen continue nieuwe vloeren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken er naar uit! 

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Houten vloeren | Noordwijk

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Onze showrooms zijn open!

Onze tweede showroom in Rhenen (Veenendaal) is nu ook open! Maar u blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Lees hier meer