Ecologisch verantwoord gemaakte houten vloer van De Parketloods 

Houten vloer aanschaffen voor uw nieuwe woning in Haarlem? Een houten vloer die jarenlang meegaat en die betaalbaar is? Voor deze wens moet u beslist bij Parketloods zijn. Parketloods heeft een ruim aanbod met houten vloeren en biedt u beslist het beste. Naast een ruime keus, is natuurlijk de prijs wat telt. Wij kopen onze vloeren zelf in bij de fabrikant. Op deze manier besparen wij geld op de distributie en is er geen tussenpersoon. Zo houden wij de prijs voor de klant laag. Houten vloer kopen? Bekijk dan onze website. Hier treft u een overzicht van de mogelijkheden en prijzen. 

Houten vloer met zorg voor de natuur 

Wij zoeken onze vloeren met zorg voor de natuur uit, dat maakt de Parketloods uniek in Nederland. Het bedrijf Barlinek bijvoorbeeld, waar wij vloeren van verkopen, plant voor elk verkocht vloerdelenpakket een boom terug. Daarnaast komt het hout dat zij gebruiken uit plantages die beheerd worden volgens de normen van het FSC-keurmerk. Zij zetten zich tevens actief in voor het behoud van de slechtvalk, die met uitsterven bedreigd wordt. Als u kiest voor zo’n houten vloer draagt u bij aan een beter milieu. 

Houten vloer met drie lagen 

Van alle soorten houten vloeren is het lamelparket het meeste ecologisch verantwoord. Deze vloersoort is opgebouwd uit drie lagen, waarvan de onderste twee lagen van snelgroeiend naaldhout zijn gemaakt. De toplaag bestaat uit langzaam groeiend hardhout. Deze methode heeft als voordeel dat er zuinig wordt omgesprongen met het hardhout. Er kunnen meer vloerdelen gemaakt worden met dezelfde hoeveel hout dat gebruikt wordt voor solide vloerdelen. Dit betekent dat u nog steeds kunt genieten van de luxe uitstraling van hardhout, zonder schuldgevoel. Veel van onze klanten kiezen voor deze houten vloer door: 

  • De uitstraling 
  • Het hout 
  • Milieu 
  • Duurzaamheid 
  • Sterk 

Voor nog meer voordeel voor een houten vloer kunt u ook kijken bij onze aanbiedingenpagina voor restpartijen. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte laten maken? Neem dan contact op via het emailadres info@parketloods.nl of bel naar 020 - 263 19 07 

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!