Castricum

Op zoek naar een uitgebreid assortiment aan houten vloeren voor bij u thuis in Castricum? De Parketloods heeft het!

Houten vloeren van zeer goede kwaliteit en die ook nog eens betaalbaar zijn? Die vindt u bij De Parketloods. Een houten vloer brengt meer levendigheid in huis. En de meeste liefhebbers zeggen ook wel, hoe ouder de vloer, hoe mooier deze wordt. Er is niets zo authentiek als een houten vloer. Bent u op zoek naar een houten vloer? Alleen heeft u geen idee waar u moet beginnen? Neem dan eens contact op met De Parketloods. Wanneer u een houten vloer aanschaft en laat aanleggen door de specialisten van De Parketloods bij u thuis in Castricum, dan bent u gegarandeerd verzekerd dat dit proces voor u geheel ontzorgd wordt tegen een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

Feitelijk gezien is een houtenvloer een natuurproduct. Voordeel hiervan? Wanneer u kiest voor een houtenvloer dan is deze altijd uniek. Daarnaast zijn onze houten vloeren verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Bent u benieuwd naar de verschillen? Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Houten vloeren kopen in Castricum?

Bent u benieuwd welke houten vloeren wij verkopen voor bij u thuis in Castricum? We geven u graag een kleine impressie uit ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan:

  • Houten vloeren met 3 stroken
  • Beukenhouten vloeren
  • Eikenhouten vloeren
  • Houten vloeren met 1 strook
  • Eikenhouten vloeren met 6mm toplaag
  • Jatoba houten vloeren
  • Budget houtenvloeren
  • Budget eikenhouten vloeren
  • Budget beukenhouten vloeren

Door ons ruime aanbod aan houten vloeren vindt u bij ons beslist wat u zoekt.

Milieuvriendelijke houten vloeren voor bij u thuis in Castricum

Naast het feit dat we bij De Parketloods voordelige houten vloeren aanleveren. Houden we ook graag rekening met het milieu. Wanneer u kiest voor De Parketloods dan heeft u ook nog eens de keuze uit een uitgebreid assortiment aan milieuvriendelijk geproduceerd parket van het merk Barlinek. Zo heeft Barlinek eigen plantages volgens het FSC-keurmerk, en planten ze een boom terug voor elke set vloerdelen die verkocht worden.

Naast het aanschaffen van een houten vloer, hebben deze ook onderhoud nodig. Dit kunt u gemakkelijk zelf doen of uit besteden aan een specialist. Heeft u advies nodig bij het uit kiezen van de juiste houten vloer? Of hoe u deze kunt onderhouden? De specialisten van De Parketloods staan graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

De Parketloods is dé vloerenspecialist als het gaat om houten vloeren. Met onze jarenlange ervaring weten we van elk huis een thuis te maken met de juiste houten vloer. Een houten vloer van De Parketloods maakt uw huis weer echt levendig.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Houten vloeren | Castricum

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Onze showrooms zijn open!

Onze tweede showroom in Rhenen (Veenendaal) is nu ook open! Maar u blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Lees hier meer