Abcoude

Koop uw houten vloer bij de Parketloods in Abcoude

Koop uw houten vloer bij de Parketloods in Abcoude als u wilt kiezen uit een ruim aanbod van houten vloeren. Het diverse assortiment van ons zorgt ervoor dat we voor iedereen een passende vloer hebben. We verkopen vloeren in verschillende prijsklassen en houtsoorten. Een vloer van eikenhout, kersenhout of essenhout? Wij verkopen het allemaal. Onze volledige collectie houten vloeren bekijkt u hier.  Verder kiest u bij de Parketloods in Abcoude uit verschillende kleurtonen en afwerkingen. Online een vloer bestellen kan erg lastig zijn. Het is mogelijk om drie gratis kleurstalen aan te vragen. Deze worden kosteloos naar u opgestuurd. Vraag hier uw kleurstalen aan.

Verschillende houten vloeren bij de Parketloods in Abcoude

Wij hebben een uitgebreid aanbod aan houten vloeren. Bij de Parketloods in Abcoude heeft u onder andere de keuze uit:

  • Budget houten vloer
  • Massief houten vloer
  • Multi- of duo houten vloer
  • Lamelparket houten vloer
  • Visgraat houten vloer

Wilt u meer informatie hebben over een bepaalde vloer of wilt u advies welke vloer voor u geschikt is? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij geven u een professioneel advies voor een passende houten vloer te kunnen kopen.

De Parketloods in Abcoude verkoopt houten vloeren met klikverbinding

Wij verkopen houten vloeren met klikverbinding. Het voordeel van een houten vloer met klikverbinding is dat u deze erg makkelijk zelf legt. U hoeft deze alleen in elkaar te klikken. Koopt u een houten vloer met een groefverbinding? Bij deze vloer krijgt u een uitgebreide handleiding die begrijpelijk is geschreven zodat u zelf de vloer kunt leggen. Koop hier de benodigdheden die u nodig heeft om zelf uw vloer te leggen.

Neem contact op met de Parketloods in Abcoude voor deskundig advies

Wilt u deskundig advies of heeft u een vraag over één van onze houten vloeren? Neem contact met ons op via telefoonnummer 020 – 261 39 07, via ons contactformulier of stuur een email naar info@parketloods.nl. We beantwoorden graag uw vraag.

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Houten vloeren | Abcoude

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Kom naar onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees hier meer.