Wormerveer

Een eiken parketvloer is geschikt voor elk interieur in Wormerveer 

Wil je een nieuwe vloer, omdat je gaat verhuizen? Of wil je, je vloer vervangen in jouw huidige huis in Wormerveer? Kies dan voor een eiken parketvloer van Parketloods. De eiken parketvloer is één van de meest gewilde vloeren van Nederland, wat zeker geen verassing voor ons is. Eikenhout heeft door de specifieke kleur een neutrale uitstraling en past dus in elke stijl en kleur interieur. De nerven en knoesten van het hout geven een robuuste en natuurlijke uitstraling. Een échte aanvulling dus in ieder huis. Wil je ook graag deze prachtige eiken parketvloer in jouw woning in Wormerveer? Dan nodigen wij jou graag uit om deze prachtige vloer te bewonderen in onze winkel. Daarnaast kan je de eiken parketvloer en alle andere vloeren die wij verkopen, ook bekijken in onze webshop. Parketloods is hét adres voor een nieuwe eiken parketvloer in uw woning in Wormerveer. 

Verschillende soorten eiken parketvloeren van Parketloods 

Als je op zoek bent naar een parketvloer van eikenhout in Wormerveer, is het belangrijk om na te gaan wat voor soort vloer je precies wil. Wil je massieve vloerdelen of lamelparket? Of heb je ook wel interesse in het goedkopere strokenparket of visgraat parket? Je hebt bij ons tevens de keuze uit eiken parketvloeren die opgebouwd zijn uit smalle of brede planken. Ook kun je kiezen in hoeverre de planken nog knoesten en andere onregelmatigheden bevatten, en in welke kleurtoon de planken zijn afgewerkt. Voor ieder wat wils dus! 

Stijlvolle en kwalitatief hoogstaande eiken parketvloeren 

De eiken parketvloer die opgebouwd is uit smalle vloerdelen, wordt op dit moment veel toegepast door binnenhuisarchitecten in Wormerveer. Logischerwijs wordt dit snel opgepikt en toegepast door ZZP’ers en particulieren. Wij zijn erg aantrekkelijk voor deze laatste twee groepen mensen in Wormerveer, omdat wij stijlvolle en kwalitatief hoogstaande parketvloeren leveren voor elk budget. Wij importeren onze vloeren namelijk direct vanaf de fabrikant in Polen, waardoor wij de prijs laag kunnen houden. Je kan ook besparen op de montagekosten. Elke soort vloer die wij aanbieden is namelijk voorzien van een kliksysteem, waardoor je jouw vloer gemakkelijk zelf kan leggen. Bij elke aankoop krijg je een uitgebreide handleiding hiervoor. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen voor advies. Als je een eiken parketvloer wil kopen voor je woning in Wormerveer, zijn wij beslist het aangewezen adres. 

Parketloods logo
Parketloods

Stel je vraag

Eiken parketvloer | Wormerveer

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.