Een eiken parketvloer is geschikt voor elk interieur in Wormerveer 

Wil je een nieuwe vloer, omdat je gaat verhuizen? Of wil je, je vloer vervangen in jouw huidige huis in Wormerveer? Kies dan voor een eiken parketvloer van Parketloods. De eiken parketvloer is één van de meest gewilde vloeren van Nederland, wat zeker geen verassing voor ons is. Eikenhout heeft door de specifieke kleur een neutrale uitstraling en past dus in elke stijl en kleur interieur. De nerven en knoesten van het hout geven een robuuste en natuurlijke uitstraling. Een échte aanvulling dus in ieder huis. Wil je ook graag deze prachtige eiken parketvloer in jouw woning in Wormerveer? Dan nodigen wij jou graag uit om deze prachtige vloer te bewonderen in onze winkel. Daarnaast kan je de eiken parketvloer en alle andere vloeren die wij verkopen, ook bekijken in onze webshop. Parketloods is hét adres voor een nieuwe eiken parketvloer in uw woning in Wormerveer. 

Verschillende soorten eiken parketvloeren van Parketloods 

Als je op zoek bent naar een parketvloer van eikenhout in Wormerveer, is het belangrijk om na te gaan wat voor soort vloer je precies wil. Wil je massieve vloerdelen of lamelparket? Of heb je ook wel interesse in het goedkopere strokenparket of visgraat parket? Je hebt bij ons tevens de keuze uit eiken parketvloeren die opgebouwd zijn uit smalle of brede planken. Ook kun je kiezen in hoeverre de planken nog knoesten en andere onregelmatigheden bevatten, en in welke kleurtoon de planken zijn afgewerkt. Voor ieder wat wils dus! 

Stijlvolle en kwalitatief hoogstaande eiken parketvloeren 

De eiken parketvloer die opgebouwd is uit smalle vloerdelen, wordt op dit moment veel toegepast door binnenhuisarchitecten in Wormerveer. Logischerwijs wordt dit snel opgepikt en toegepast door ZZP’ers en particulieren. Wij zijn erg aantrekkelijk voor deze laatste twee groepen mensen in Wormerveer, omdat wij stijlvolle en kwalitatief hoogstaande parketvloeren leveren voor elk budget. Wij importeren onze vloeren namelijk direct vanaf de fabrikant in Polen, waardoor wij de prijs laag kunnen houden. Je kan ook besparen op de montagekosten. Elke soort vloer die wij aanbieden is namelijk voorzien van een kliksysteem, waardoor je jouw vloer gemakkelijk zelf kan leggen. Bij elke aankoop krijg je een uitgebreide handleiding hiervoor. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen voor advies. Als je een eiken parketvloer wil kopen voor je woning in Wormerveer, zijn wij beslist het aangewezen adres. 

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!