Zoeken gehele website...
Zoek!
Eiken parketvloer aanschaffen bij een vloerspecialist in de buurt van Noordwijk?
Noordwijk

Een eiken parketvloer is geschikt voor elk interieur

Eiken parketvloer aanschaffen bij een vloerspecialist in de buurt van Noordwijk? De eiken parketvloer is een van de meest gewilde vloeren van Nederland en verkrijgbaar bij Parketloods in de buurt van Noordwijk. En dit is ook geen verrassing. Eikenhout heeft door de specifieke kleur een neutrale uitstraling, en past dus in elke stijl en kleur interieur. De nerven en knoesten van het hout geven een robuuste en natuurlijke uitstraling. Wilt u graag een eiken parketvloer kopen in de buurt van Noordwijk? Dan nodigen wij u graag uit in onze winkel. Ook kunt u onze vloeren bekijken op onze webshop. Parketloods is hét adres van Noordwijk en omgeving voor een eiken parketvloer.

Soorten eiken parketvloeren

Als u op zoek bent naar een parketvloer van eikenhout in de buurt van Noordwijk, is het belangrijk om na te gaan wat voor soort vloer u precies wilt. Wilt u massieve vloerdelen of lamelparket. Misschien hebt u ook wel interesse in het goedkopere strokenparket of visgraat parket. U hebt bij ons tevens de keuze uit eiken parketvloeren die opgebouwd zijn uit smalle of brede planken. Ook kunt u kiezen in hoeverre de planken nog knoesten en andere onregelmatigheden bevatten, en in welke kleurtoon de planken zijn afgewerkt.

De eiken parketvloer die opgebouwd is uit smalle vloerdelen wordt op dit moment veel toegepast door vooraanstaande binnenhuisarchitecten in de buurt van Noordwijk en omgeving. Logischerwijs wordt dit snel opgepikt en toegepast door ZZP’ers en particulieren. Wij zijn erg aantrekkelijk voor deze laatste twee groepen mensen in de buurt van Noordwijk, omdat wij stijlvolle en kwalitatief hoogstaande parketvloeren leveren voor elk budget. Wij importeren onze vloeren namelijk direct vanaf de fabrikant in Polen, daardoor kunnen wij de prijs laag houden. U kunt ook besparen op de montagekosten, elke soort vloer die wij aanbieden is voorzien van een kliksysteem, waardoor u uw vloer gemakkelijk zelf kunt leggen. Bij elke aankoop krijgt u een uitgebreide handleiding. Daarnaast kunt u ook altijd contact opnemen voor advies. Als u een eiken parketvloer wilt kopen in de buurt van Noordwijk zijn wij beslist het aangewezen adres.

ParketLoods logo
ParketLoods
Tekst naw
ParketLoods020 - 261 39 07info@parketloods.nlKeienbergweg 27, 1101 EX Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer

De prijzen in de webshop staan standaard op Incl. btw 

ParketLoods logo
ParketLoods