Nieuwe showroom in Rhenen

De showroom in Rhenen is open!

Op 1 december hebben we de deuren van onze nieuwe showroom in Rhenen (aan de kant van Veenendaal, vlakbij natuurgebied Kwintelooijen) geopend. Een spannende en leuke nieuwe stap, vooral omdat we een prachtige locatie hebben gevonden met veel historie en direct aan een bos (veel hout dus ;-)).

Als openingsactie hebben we voor elke klant die onze showroom in Rhenen bezoekt én de actie-ansichtkaart meeneemt een heerlijke fles wijn klaarstaan.

Hebt u de ansichtkaart niet ontvangen, maar ziet u zo’n lekkere fles wijn ook wel zitten, maak dan hier een afspraak op de dag van uw voorkeur en vermeld in het opmerkingenveld: ansichtkaart-actie. Dan zorgen we dat er ook voor u een fles klaarstaat!

Onze showroom in Rhenen is elke donderdag en vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, maar mag wel. Dit kan heel eenvoudig in onze afsprakenplanner.

Maak nu een afspraak

Tot ziens in Rhenen!

Team Parketloods

Parketloods logo
Parketloods
Preview Showroom Rhenen Parketloods

Direct contact

Parketloods logo
Parketloods

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.