Sneak preview nieuwe showroom Rhenen
Tekst - Nieuwe vestiging

Nieuwe vestiging in Rhenen

De Parketloods opent tweede showroom!

Dit najaar openen we onze tweede showroom in Rhenen (vlakbij Veenendaal). We hebben enorm veel zin in dit avontuur, vooral omdat we een prachtige locatie hebben gevonden met veel historie en direct aan een bos (veel hout dus ;-)). De komende maanden zullen we de showroom verder inrichten, zodat we hopelijk in november 2022 daadwerkelijk open kunnen. Als we al eerder ingericht zijn, gaan we op afspraak open.

In ons blog zullen we u op de hoogte houden van de vorderingen en de openingsdatum. Klik hier voor ons eerste blog: We kunnen starten met inrichten!

Wilt u alvast een eerste adviesgesprek? Neem dan contact met ons op! U bent altijd welkom in onze showroom in Amsterdam, maar we kunnen ook via videobellen advies geven. Lees hier meer over ons adviesgesprek via videobellen.

Tot ziens in Rhenen!

Team Parketloods

Parketloods logo
Parketloods
Preview Showroom Rhenen Parketloods

Direct contact

Parketloods logo
Parketloods
Tekst popup in beeld

Onze showroom is open!

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner en kies voor de optie 'afspraak in showroom'.

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer