Nieuwe showroom in Rhenen

De showroom in Rhenen is open!

Op 1 december hebben we de deuren van onze nieuwe showroom in Rhenen (aan de kant van Veenendaal, vlakbij natuurgebied Kwintelooijen) geopend. Een spannende en leuke nieuwe stap, vooral omdat we een prachtige locatie hebben gevonden met veel historie en direct aan een bos (veel hout dus ;-)).

Als openingsactie hebben we voor elke klant die onze showroom in Rhenen bezoekt én de actie-ansichtkaart meeneemt een heerlijke fles wijn klaarstaan.

Hebt u de ansichtkaart niet ontvangen, maar ziet u zo’n lekkere fles wijn ook wel zitten, maak dan hier een afspraak op de dag van uw voorkeur en vermeld in het opmerkingenveld: ansichtkaart-actie. Dan zorgen we dat er ook voor u een fles klaarstaat!

Onze showroom in Rhenen is elke donderdag en vrijdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig, maar mag wel. Dit kan heel eenvoudig in onze afsprakenplanner.

Maak nu een afspraak

Tot ziens in Rhenen!

Team Parketloods

Parketloods logo
Parketloods
Preview Showroom Rhenen Parketloods

Direct contact

Parketloods logo
Parketloods

Onze showrooms zijn open!

Onze tweede showroom in Rhenen (Veenendaal) is nu ook open! Maar u blijft natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op de zaterdagen) wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Lees hier meer