Ga terug
17 november 2017

Parketloods projectvloeren

Parketloods – ontzorgt volledig bij projectvloeren

Parketloods is de specialist op het gebied van lamelparket, multiplanken, massief houten vloeren en alle toebehoren. We onderscheiden ons door een goed netwerk aan FSC en of PEFC gecertificeerde fabrieken.

Hierdoor kunnen wij tegen een scherpe prijs ecologisch verantwoorde vloeren voor u verzorgen. Door deze directe inkoop zijn wij bij uitstek geschikt om projectvloeren te verzorgen. Bij projectvloeren kunnen wij direct bij de fabrikant gericht en scherp inkopen. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan vakmensen die de projectvloeren professioneel en snel kunnen leggen. In onze showroom in Amsterdam Zuidoost heeft u de mogelijkheid om projectvloeren te bekijken. Op basis van het project doen wij u een voorstel op maat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met projectvloeren van Parketloods

Steeds meer realiseren we omdat we hierin meer moeten doen om een schone en duurzame wereld te behouden voor ons kinderen en kleinkinderen. Er zijn veel aspecten die hieraan bijdragen. Als u op zoek gaat naar een partij die projectvloeren kan verzorgen kunt hier ook aan bijdragen. Met een projectvloer van Parketloods doet u hier het maximale aan. Wij werken samen met een FSC en of PEFC gecertificeerde producent. Deze producent besteed veel aandacht aan milieu maar ook aan arbeidsomstandigheden. Bij het produceren van projectvloeren maken zij gebruik van de nieuwste en milieuvriendelijke productie-installaties. Hierdoor is er weinig uitstoot van schadelijke gassen en zijn de arbeidsomstandigheden maximaal veilig. Bij het produceren van vloeren en dus ook van projectvloeren voldaan aan de strenge Europese norm, de Frencken vloerlijm welke gebruikt wordt om de vloer aan de ondervloer te lijmen is Methyleenchloride of dichloormethaan vrij, dit is een bewuste keuze gezien het nog niet verboden is.

U weet daarmee dat deze projectvloeren veilig zijn zeker als deze bijvoorbeeld gebruikt worden voor een kindercreche. Al het hout wat overblijft in het productieproces wordt gebruikt. Schors wordt bijvoorbeeld gebruikt als decoratief element in een tuin. Belangrijkste element is; draagt deze producent ook bij aan het herstel van bossen? Jaarlijks worden er op deze wereld namelijk 10 miljard meer bomen gekapt dan dat er bomen bij komen. Een serieus probleem. Onze producent heeft een 1 voor 1 programma. Bij ieder verkocht parket wordt een boom geplant. Zodoende zorgt onze producent ervoor dat er meer bos bij komt dan dat er verdwijnt. Een belangrijke bijdrage aan de wereldwijde klimaatproblematiek.

Hoe gaat parketloods te werk bij projectvloeren?

Het doel van parketloods is ecologische vloeren leveren tegen de meest scherpe prijzen. Daarnaast vinden we gebruikersvriendelijkheid belangrijk. Onze vloeren zijn daarmee vaak snel te leggen wat zeker bij grote projecten van essentieel belang kan zijn. Bij grotere projecten maken we op maat een voorstel. We kunnen daarbij het transport en het leggen voor u verzorgen. In onze showroom kunt u ons assortiment bekijken, maar kunnen we tevens onder het genot van een kop koffie of thee uw wensen inventariseren en het meest passende voorstel voor u doen. Daarmee kunnen we u met betrekking tot de vloer bij u project volledig ontzorgen, waarbij u tevens met betrekking tot duurzaamheid het maximale doet. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.

Reacties

Lees de reacties op Parketloods projectvloeren

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

*/?>
Advies & info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Onze showrooms zijn open!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Let op, Koningsdag, 27 april en Hemelvaartsdag, 18 mei zijn wij gesloten.

Het is nog steeds mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

De Parketloods is open!
Afwijkende openingstijden, lees meer