Ga terug
17 november 2017

Parketloods projectvloeren

Parketloods – ontzorgt volledig bij projectvloeren

Parketloods is de specialist op het gebied van lamelparket, multiplanken, massief houten vloeren en alle toebehoren. We onderscheiden ons door een goed netwerk aan FSC en of PEFC gecertificeerde fabrieken.

Hierdoor kunnen wij tegen een scherpe prijs ecologisch verantwoorde vloeren voor u verzorgen. Door deze directe inkoop zijn wij bij uitstek geschikt om projectvloeren te verzorgen. Bij projectvloeren kunnen wij direct bij de fabrikant gericht en scherp inkopen. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan vakmensen die de projectvloeren professioneel en snel kunnen leggen. In onze showroom in Amsterdam Zuidoost heeft u de mogelijkheid om projectvloeren te bekijken. Op basis van het project doen wij u een voorstel op maat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met projectvloeren van Parketloods

Steeds meer realiseren we omdat we hierin meer moeten doen om een schone en duurzame wereld te behouden voor ons kinderen en kleinkinderen. Er zijn veel aspecten die hieraan bijdragen. Als u op zoek gaat naar een partij die projectvloeren kan verzorgen kunt hier ook aan bijdragen. Met een projectvloer van Parketloods doet u hier het maximale aan. Wij werken samen met een FSC en of PEFC gecertificeerde producent. Deze producent besteed veel aandacht aan milieu maar ook aan arbeidsomstandigheden. Bij het produceren van projectvloeren maken zij gebruik van de nieuwste en milieuvriendelijke productie-installaties. Hierdoor is er weinig uitstoot van schadelijke gassen en zijn de arbeidsomstandigheden maximaal veilig. Bij het produceren van vloeren en dus ook van projectvloeren voldaan aan de strenge Europese norm, de Frencken vloerlijm welke gebruikt wordt om de vloer aan de ondervloer te lijmen is Methyleenchloride of dichloormethaan vrij, dit is een bewuste keuze gezien het nog niet verboden is.

U weet daarmee dat deze projectvloeren veilig zijn zeker als deze bijvoorbeeld gebruikt worden voor een kindercreche. Al het hout wat overblijft in het productieproces wordt gebruikt. Schors wordt bijvoorbeeld gebruikt als decoratief element in een tuin. Belangrijkste element is; draagt deze producent ook bij aan het herstel van bossen? Jaarlijks worden er op deze wereld namelijk 10 miljard meer bomen gekapt dan dat er bomen bij komen. Een serieus probleem. Onze producent heeft een 1 voor 1 programma. Bij ieder verkocht parket wordt een boom geplant. Zodoende zorgt onze producent ervoor dat er meer bos bij komt dan dat er verdwijnt. Een belangrijke bijdrage aan de wereldwijde klimaatproblematiek.

Hoe gaat parketloods te werk bij projectvloeren?

Het doel van parketloods is ecologische vloeren leveren tegen de meest scherpe prijzen. Daarnaast vinden we gebruikersvriendelijkheid belangrijk. Onze vloeren zijn daarmee vaak snel te leggen wat zeker bij grote projecten van essentieel belang kan zijn. Bij grotere projecten maken we op maat een voorstel. We kunnen daarbij het transport en het leggen voor u verzorgen. In onze showroom kunt u ons assortiment bekijken, maar kunnen we tevens onder het genot van een kop koffie of thee uw wensen inventariseren en het meest passende voorstel voor u doen. Daarmee kunnen we u met betrekking tot de vloer bij u project volledig ontzorgen, waarbij u tevens met betrekking tot duurzaamheid het maximale doet. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.

Heeft u vragen? Neem direct contact op via

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!