Ga terug
17 november 2017
Parketloods

Parketloods projectvloeren

Parketloods – ontzorgt volledig bij projectvloeren

Parketloods is de specialist op het gebied van lamelparket, multiplanken, massief houten vloeren en alle toebehoren. We onderscheiden ons door een goed netwerk aan FSC en of PEFC gecertificeerde fabrieken.

Hierdoor kunnen wij tegen een scherpe prijs ecologisch verantwoorde vloeren voor u verzorgen. Door deze directe inkoop zijn wij bij uitstek geschikt om projectvloeren te verzorgen. Bij projectvloeren kunnen wij direct bij de fabrikant gericht en scherp inkopen. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan vakmensen die de projectvloeren professioneel en snel kunnen leggen. In onze showroom in Amsterdam Zuidoost heeft u de mogelijkheid om projectvloeren te bekijken. Op basis van het project doen wij u een voorstel op maat.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met projectvloeren van Parketloods

Steeds meer realiseren we omdat we hierin meer moeten doen om een schone en duurzame wereld te behouden voor ons kinderen en kleinkinderen. Er zijn veel aspecten die hieraan bijdragen. Als u op zoek gaat naar een partij die projectvloeren kan verzorgen kunt hier ook aan bijdragen. Met een projectvloer van Parketloods doet u hier het maximale aan. Wij werken samen met een FSC en of PEFC gecertificeerde producent. Deze producent besteed veel aandacht aan milieu maar ook aan arbeidsomstandigheden. Bij het produceren van projectvloeren maken zij gebruik van de nieuwste en milieuvriendelijke productie-installaties. Hierdoor is er weinig uitstoot van schadelijke gassen en zijn de arbeidsomstandigheden maximaal veilig. Bij het produceren van vloeren en dus ook van projectvloeren voldaan aan de strenge Europese norm, de Frencken vloerlijm welke gebruikt wordt om de vloer aan de ondervloer te lijmen is Methyleenchloride of dichloormethaan vrij, dit is een bewuste keuze gezien het nog niet verboden is.

U weet daarmee dat deze projectvloeren veilig zijn zeker als deze bijvoorbeeld gebruikt worden voor een kindercreche. Al het hout wat overblijft in het productieproces wordt gebruikt. Schors wordt bijvoorbeeld gebruikt als decoratief element in een tuin. Belangrijkste element is; draagt deze producent ook bij aan het herstel van bossen? Jaarlijks worden er op deze wereld namelijk 10 miljard meer bomen gekapt dan dat er bomen bij komen. Een serieus probleem. Onze producent heeft een 1 voor 1 programma. Bij ieder verkocht parket wordt een boom geplant. Zodoende zorgt onze producent ervoor dat er meer bos bij komt dan dat er verdwijnt. Een belangrijke bijdrage aan de wereldwijde klimaatproblematiek.

Hoe gaat parketloods te werk bij projectvloeren?

Het doel van parketloods is ecologische vloeren leveren tegen de meest scherpe prijzen. Daarnaast vinden we gebruikersvriendelijkheid belangrijk. Onze vloeren zijn daarmee vaak snel te leggen wat zeker bij grote projecten van essentieel belang kan zijn. Bij grotere projecten maken we op maat een voorstel. We kunnen daarbij het transport en het leggen voor u verzorgen. In onze showroom kunt u ons assortiment bekijken, maar kunnen we tevens onder het genot van een kop koffie of thee uw wensen inventariseren en het meest passende voorstel voor u doen. Daarmee kunnen we u met betrekking tot de vloer bij u project volledig ontzorgen, waarbij u tevens met betrekking tot duurzaamheid het maximale doet. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.

Reacties

Lees de reacties op Parketloods projectvloeren

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Advies & info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
maak hier een afspraak