Ga terug
12 juli 2010
Parketloods

Parket inspireert!

Op zoek naar een uniek natuurlijk parket? Op in de webshop van De Parketloods kunt u alvast een kijkje nemen in ons assortiment en eventueel met onze rekenmodule direct de prijs van het parket berekenen. Waarschijnlijk wilt u het parket in het echt zien en voelen en dat is mogelijk in onze showroom in Amsterdam. Ziet u geen kans om naar de showroom te komen kunnen wij desgewenst ook een staaltje naar u versturen. Bij De Parketloods heeft u de keuze uit Massief parket en Lamelparket.

Wat is zo uniek aan ons parket?

 • Top kwaliteit: niks meer niks minder
 • Goedkoop: wij leveren top kwaliteit tegen de beste prijzen van Nederland
 • 100% natuurlijk hout: van FSC gecertificeerde fabriek
 • Ecologisch parket: schone productie en voor elk verkocht pakket parket wordt een boom geplant
 • Geen schadelijke giffen: waarvan gebruik is gemaakt tijdens de productie
 • Hoge normen: daar voldoet ons parket aan op het gebied van mensen, milieu en kwaliteit

Kiezen voor lamelparket of voor massief parket

Om u alvast te helpen bij deze eerste keuze hieronder wat informatie om het u makkelijker te maken.

Lamelparket

Lamelparket is 14mm dik parket waarvan de toplaag, 2 tot 4 millimeter, verlijmd is op een ondergrond van verschillende, kruislings verlijmde lagen grenen of larix. Het lamelparket wat wij verkopen bestaat uit een top- midden- en onderlaag uit 100% natuurlijk hout waarin u een keuze heeft tussen een 1 strook parket of een 3 strook parket.             

De belangrijkste voordelen:

 • Zeer makkelijk zelf te leggen
 • De werking van het parket is minimaal
 • Te leggen op vloerverwarming
 • Voorbewerkt, u hoeft niet meer te schuren, lakken of oliën.
 • Zeer lange levensduur
 • Zowel zwevend als verlijmd te leggen

Massief parket

Massief parket is een circa 18mm dik parket. Het parket dat wij verkopen zijn kant en klare planken die reeds afgewerkt zijn met lak of olie. Massief parket kan zwevend of verlijmd op de ondervloer aangelegd worden. De voorkeur gaat altijd wel uit naar verlijmen. Dit gaat het kromtrekken, schotelen en werken enigszins tegen.             

De belangrijkste voordelen:

 • Zeer lange levensduur
 • In veel variaties te krijgen
 • Het kan meerdere malen geschuurd worden
 • Zeer geschikt om in “high traffic” ruimtes te leggen.
 • Zowel zwevend als verlijmd te leggen

Al een keuze kunnen maken? Bestel hier uw lamelparket of massief parket. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Komen dan langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op!

Reacties

Lees de reacties op Parket

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Advies & info

Reviews
Parketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
Lees hier meer