Ga terug
25 juni 2021
Parketloods

Maatregelen COVID19 / Corona-virus

Maatregelen in verband met het COVID19 / Corona-virus

De afgelopen periode heeft ons geleerd dat we op afspraak onze klanten veel beter en prettiger kunnen adviseren over een nieuwe houten vloer. We hebben voor iedere klant een uur de tijd en niemand hoeft lang te wachten. Zowel wijzelf als onze klanten vinden dit ideaal. Bovendien zorgen we er op deze manier voor dat er nooit te veel mensen in de showroom zijn. We kunnen u dus niet alleen nog prettiger, maar ook nog steeds geheel corona-proof voorzien van écht deskundig advies!

We blijven daarom zoveel mogelijk op afspraak werken. Een afspraak is zo gemaakt via onze afsprakenplanner, u kiest hier zelf een datum en tijdstip. U bent ook zonder afspraak welkom, maar de kans bestaat dat u dan niet meteen geholpen kan worden.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen. Lees hier meer over het live adviesgesprek via videobellen. Ook een videobel afspraak plant u zelf in onze afsprakenplanner.

Maak direct een videobel of showroom afspraak.

Bij een bezoek aan de showroom gelden uiteraard onderstaande maatregelen:

De Parketloods neemt maatregelen in de strijd tegen het COVID19 / Corona-virus. Ook al zijn wij geen reguliere winkel en is het bij ons nooit zo druk als in bijvoorbeeld een supermarkt, uiteraard willen ook wij onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk beschermen. Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen:

  • Per 26 juni 2021 is het dragen van een mondkapje in onze showroom niet langer verplicht. Er is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden;
  • We zijn alleen in de showroom aanwezig wanneer we fit en gezond zijn;
  • We nemen alle door de RIVM voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht, zo geven we u geen hand en houden we de voorgeschreven afstand. Ook is er de mogelijkheid uw handen te wassen of te desinfecteren bij binnenkomst en vertrek;
  • We vertrouwen er op dat ook u zich aan de voorschriften van het RIVM houdt en niet naar onze showroom komt wanneer u klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts heeft of wanneer een of meerdere huisgenoten/gezinsleden ziek zijn.

Als extra maatregel bieden wij nog steeds de mogelijkheid om onze uitgebreide collectie vloeren te bekijken vanuit uw eigen huis door een videobel-afspraak te maken via onze afsprakenplanner.

Maak nu een afspraak

Reacties

Lees de reacties op Maatregelen COVID19 / Corona-virus

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Advies & info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
maak hier een afspraak