Ga terug
5 november 2021

Maatregelen COVID19 / Corona-virus

Maatregelen in verband met het COVID19 / Corona-virus

25 februari 2022:
Een mondkapje en 1,5 meter afstand houden is niet langer verplicht. 1,5 meter afstand houden is echter geen enkel probleem in onze showroom en dit zullen wij dan ook blijven doen. Wilt u liever ook dat wij een mondkapje dragen wanneer we u adviseren over een nieuwe vloer? Geeft u dat dan aan bij binnenkomst.

Een afspraak maken is niet nodig, maar is wel handig als u zeker wil zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner en kies voor de optie 'afspraak in showroom'. Ook blijft het mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Kies dan voor de optie 'videobellen' in de afsprakenplanner.

De Parketloods heeft gelukkig een grote showroom, waar afstand houden heel goed mogelijk is. En ook al zijn wij geen reguliere winkel en is het bij ons nooit zo druk als in bijvoorbeeld een supermarkt, uiteraard willen ook wij onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk beschermen.

Bij een bezoek aan de showroom gelden daarom onderstaande maatregelen:

  • Wij houden 1,5 meter afstand en vragen u dat ook te doen;
  • We zijn alleen in de showroom aanwezig wanneer we fit en gezond zijn. Bovendien zijn al onze medewerkers gevaccineerd en geboosterd en laten zij zich direct testen bij klachten;
  • We nemen alle door de RIVM geadviseerde hygiënemaatregelen in acht, zo geven we u geen hand en houden we de voorgeschreven afstand. Ook is er de mogelijkheid uw handen te wassen of te desinfecteren bij binnenkomst en vertrek;
  • We vertrouwen er op dat ook u zich aan de adviezen van het RIVM houdt en niet naar onze showroom komt wanneer u klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts heeft.

Als extra maatregel bieden wij nog steeds de mogelijkheid om onze uitgebreide collectie vloeren te bekijken vanuit uw eigen huis door een videobel-afspraak te maken via onze afsprakenplanner.

Maak nu een afspraak

Reacties

Lees de reacties op Maatregelen COVID19 / Corona-virus

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

*/?>
Advies & info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!