Ga terug
4 november 2017
Parketloods

Horecavloeren

Sfeervolle horecavloeren bij parketloods

Binnen de horeca is een sfeervolle vloer die aansluit bij het bedrijf belangrijk. Een houten vloer brengt vaak de gewenste sfeer binnen een horeca gelegenheid. De eigenaren Bert en John zijn al 20 jaar werkzaam in de Horeca Interieurbouw, voor horecavloeren bent u daarom bij Parketloods aan het juiste adres. We hebben een grote keuze aan lamelparket, multiplanken en massief houten vloeren. Alle verder benodigde toebehoren zijn aanwezig in ons assortiment. Naast een uitgebreid assortiment is er een grote hoeveelheid kennis in huis binnen Parketloods. Heel belangrijk bij horecavloeren. Horecavloeren worden intensief gebruikt en hebben meer dan gemiddeld te maken met vocht e.d. De manier van behandelen is heel bepalend voor de levensduur van een horecavloer. Daarnaast kunnen we u uitstekend adviseren welke horecavloeren het beste aansluiten op de gewenste sfeer in uw horecagelegenheid, we maken graag een voorstel op maat.

 

Parketloods ontzorgt volledig bij horecavloeren

Parketloods werkt samen met een producent. Deze producent is FSC en of PEFC gecertificeerd, maar doet veel meer dan dat. Met betrekking tot uitstoot van schadelijke stoffen en arbeidsomstandigheden zijn ze van het allerhoogste niveau en met hun 1 op 1 beleid zorgen ze ervoor dat de bebossing toeneemt bij ieder verkocht parket. Bij ieder verkocht parket planten zij namelijk een boom. Daarmee leveren ze een belangrijke bijdragen aan de kwaliteit verbetering. Parketloods kan direct inkopen bij deze producent. Hierdoor kunnen we op maat en tegen een zeer scherpe prijs leveren

De Parketloods beschikt over een groot netwerk van zelfstandige leggers, deze leggers werken wekelijks voor de Parketloods en zijn van hoge kwaliteit. Ook met betreking tot het leggen kunnen we u volledig ontzorgen. Als laatste kunnen we ook het transport voor u regelen. Kortom samen met u inventariseren we uw wensen. U maakt de keuzes met betrekking tot de parketvloer en wij regelen we vervolgens de rest.

Horecavloeren bij Parketloods – hoe gaan we te werk

Parketloods is gevestigd in Amsterdam Zuidoost nabij de Ikea. Het is het verstandig om een afspraak te plannen zodat we met voldoende tijd u van een goed advies en passend voorstel kunnen voorzien. We kunnen dan ons ruime assortiment met betrekking tot horecavloeren aan u tonen. We kunnen eventueel ook zogenaamde custom made vloeren voor u ontwerpen en maken, we kijken dan mee naar het design en zorgen dan dat er een horecavloer komt naar de wensen van de klant en of designer. De overige zaken zoals de manier van leggen, het behandelen, transport en alle overige zaken zullen we met u doornemen. Vervolgens kunnen we een gericht voorstel doen op basis van uw wensen en is de keuze aan u. Wilt u graag oriënterend met ons in gesprek? Neem dan snel contact met ons op. We doen niets liever dan zorgen dat u horecagelegenheid de sfeervolle plek wordt waar mensen graag komen.

(foto Teo Krijgsman)

Reacties

Lees de reacties op Horecavloeren

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Advies & info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup in beeld

De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

Waarvoor kunt u een afspraak maken?

Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

Maak direct een videobel of showroom afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:
Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:
Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
 

Tot ziens in onze showroom!

 

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is open!
maak hier een afspraak