Ga terug
4 november 2017

Horecavloeren

Sfeervolle horecavloeren bij parketloods

Binnen de horeca is een sfeervolle vloer die aansluit bij het bedrijf belangrijk. Een houten vloer brengt vaak de gewenste sfeer binnen een horeca gelegenheid. De eigenaren Bert en John zijn al 20 jaar werkzaam in de Horeca Interieurbouw, voor horecavloeren bent u daarom bij Parketloods aan het juiste adres. We hebben een grote keuze aan lamelparket, multiplanken en massief houten vloeren. Alle verder benodigde toebehoren zijn aanwezig in ons assortiment. Naast een uitgebreid assortiment is er een grote hoeveelheid kennis in huis binnen Parketloods. Heel belangrijk bij horecavloeren. Horecavloeren worden intensief gebruikt en hebben meer dan gemiddeld te maken met vocht e.d. De manier van behandelen is heel bepalend voor de levensduur van een horecavloer. Daarnaast kunnen we u uitstekend adviseren welke horecavloeren het beste aansluiten op de gewenste sfeer in uw horecagelegenheid, we maken graag een voorstel op maat.

 

Parketloods ontzorgt volledig bij horecavloeren

Parketloods werkt samen met een producent. Deze producent is FSC en of PEFC gecertificeerd, maar doet veel meer dan dat. Met betrekking tot uitstoot van schadelijke stoffen en arbeidsomstandigheden zijn ze van het allerhoogste niveau en met hun 1 op 1 beleid zorgen ze ervoor dat de bebossing toeneemt bij ieder verkocht parket. Bij ieder verkocht parket planten zij namelijk een boom. Daarmee leveren ze een belangrijke bijdragen aan de kwaliteit verbetering. Parketloods kan direct inkopen bij deze producent. Hierdoor kunnen we op maat en tegen een zeer scherpe prijs leveren

De Parketloods beschikt over een groot netwerk van zelfstandige leggers, deze leggers werken wekelijks voor de Parketloods en zijn van hoge kwaliteit. Ook met betreking tot het leggen kunnen we u volledig ontzorgen. Als laatste kunnen we ook het transport voor u regelen. Kortom samen met u inventariseren we uw wensen. U maakt de keuzes met betrekking tot de parketvloer en wij regelen we vervolgens de rest.

Horecavloeren bij Parketloods – hoe gaan we te werk

Parketloods is gevestigd in Amsterdam Zuidoost nabij de Ikea. Het is het verstandig om een afspraak te plannen zodat we met voldoende tijd u van een goed advies en passend voorstel kunnen voorzien. We kunnen dan ons ruime assortiment met betrekking tot horecavloeren aan u tonen. We kunnen eventueel ook zogenaamde custom made vloeren voor u ontwerpen en maken, we kijken dan mee naar het design en zorgen dan dat er een horecavloer komt naar de wensen van de klant en of designer. De overige zaken zoals de manier van leggen, het behandelen, transport en alle overige zaken zullen we met u doornemen. Vervolgens kunnen we een gericht voorstel doen op basis van uw wensen en is de keuze aan u. Wilt u graag oriënterend met ons in gesprek? Neem dan snel contact met ons op. We doen niets liever dan zorgen dat u horecagelegenheid de sfeervolle plek wordt waar mensen graag komen.

(foto Teo Krijgsman)

Reacties

Lees de reacties op Horecavloeren

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

*/?>
Advies & info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!