Ga terug
22 januari 2023

De juiste PVC of houten vloer voor de Krijgsman Muiden.

Bij Parketloods vindt u het grootste assortiment houten vloerenlaminaat en PVC. Naast duurzaamheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding, staat écht goed advies bij ons voorop. Wij hebben al een aantal jaren geleden het keurmerk Vignet Parket op Vloerverwarming toegekend gekregen en weten dan ook echt alles van de combinatie van al onze vloeren (ook laminaat en PVC) met vloerverwarming en/of vloerkoeling.

Bovendien hebben we ruime ervaring in de toepassing van nieuwe vloeren in nieuwbouwprojecten, zoals de Krijgsman Muiden, én kunnen we u desgewenst ook adviseren op het gebied van design. Tel hierbij op dat ons assortiment bijna oneindig is, doordat we al onze houten vloeren in de door u gewenste kleur, breedte, dikte en sortering (rustiek, select of zelfs prime) kunnen leveren. Wilt u net een andere kleur of moet de vloer er wat robuuster of juist strakker uitzien? Alles kan en we maken graag een sample in de door u gewenste kleur! Ook zijn trends als de visgraat vloerwalvisgraat vloer en hongaarse punt (chevron) in onze showrooms te bewonderen. Zowel in houten vloeren als in PVC vloeren. Net als in de houten vloeren is ons assortiment PVC vloeren zeer ruim, zodat er altijd wel iets naar uw wens bij zit. En zoekt u toch net iets anders? Dan zoeken wij met u mee! Wij werken nauw samen met de beste fabrikanten en weten dus precies wat er te koop is. 

Laagste prijs garantie

Onze lijntjes zijn kort, geen tussenhandel, we leveren het meeste direct vanuit de fabriek, bij ons bent u dan ook verzekert van de laagste prijs garantie.

Wanneer u uw parket of pvc vloer graag laat plaatsen door een professional dan kunt bij ons tevens gebruik maken van de legservice, vraag hier naar bij ons in de showroom.

Wilt u nu alvast meer weten over hoe u een keuze maakt tussen een houten vloer of een PVC vloer? Lees dan dit blog!

Burenkorting, hoe werkt dat?

Wanneer u uw nieuwe vloer bij Parketloods koopt, krijgt u van ons een unieke code. Bij elke buur- of wijkgenoot die bij ons een nieuwe vloer koopt boven de 15m2 en uw unieke code doorgeeft, maken we € 50,- naar u over! (Uiteraard mag u de code ook doorgeven aan familie of vrienden die niet bij u in de wijk gaan wonen ;-)).

Kom naar onze showroom in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal) voor écht goed advies!

Reacties

Lees de reacties op De juiste PVC of houten vloer voor de Krijgsman Muiden

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

*/?>
Advies & info

ReviewsParketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke service, goed advies en kundige experts die meedenken in het hele proces. Wij zijn super tevreden met onze prachtige houten vloer, die tevens snel gelegd kon worden.

Marianne Kraai

Hierom ga je naar een winkel. Hele vriendelijke vakmensen. Goed advies en niet opdringerig. Voor de volgende vloer kom ik zeker terug.

Jonas Roukema

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.