Ga terug
28 november 2022

De Parketloods verkoopt al meer dan 15 jaar Barlinek vloeren. we bieden dan ook het gehele assortiment aan, dit terwijl andere bedrijven alleen aan maar een beperkte selectie van de Barlinek vloeren aanbieden, deze bedrijven mogen maar een klein deel van de selectie verkopen.

Barlinek bestaat sinds 1996 en binnen Europa is Barlinek is één van de schoonste bedrijven in de eikenhouten vloeren industrie, dit dankzij de constante modernisering en investeringen in moderne technologieën. De fabriek streeft ernaar om energieneutraal te zijn. Voor elke pak vloerdelen plant men een boom. Barlinek bezit al meer dan 16.000.000 bomen. 

Neem contact op met onze showroom en vraag naar de mogelijkheden.

Een mooi voorbeeld is onze 3strook van Barlinek.

/vloeren-assortiment/artikel/l100/eiken-houten-vloer-3-strook-gelakt.html

 

 

Heeft u vragen? Neem direct contact op via

Écht deskundig advies nodig?

Neem nu vrijblijvend contact op!

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Op Koningsdag, 27 april, en Hemelvaartsdag, 9 mei, zijn wij gesloten.

 

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!