Douwes Dekker PVC Click hongaarse punt panna cotta | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

De Douwes Dekker Hongaarse punt panna cotta is een vloer die een eigentijdse draai geeft aan traditionele vloerpatronen. Door de planken in een hoek van 60 graden te leggen, ontstaat een naadloze rechte lijn die zowel opvallend als strak oogt. Geïnspireerd op het zachte Italiaanse dessert, straalt deze vloer met zijn lichte tinten sereniteit uit en heeft een natuurgetrouwe uitstraling. Het past uitstekend in een modern interieur met zachte stoffen en subtiele kleuren. Deze vloer is een verfijnde en stijlvolle keuze voor jouw ruimte.

De Douwes Dekker Hongaarse punt panna cotta is verkrijgbaar in zowel een klik-uitvoering als een plak-uitvoering. Beide varianten hebben dezelfde decoren, maar de dikte en afmetingen van de vloeren kunnen verschillen. Je kunt dus kiezen welke installatiemethode het beste bij jouw behoeften past.

De Douwes Dekker Ambitieus klik-PVC vloeren worden direct op een vochtwerende folie geïnstalleerd. Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze vloeren worden geïnstalleerd op de Marathon Super ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

07811_1_1
07811_2_1_1
PVC vloeren
Adviesprijs € 62,94
Voor 53,49 per m²
Prijs per pak € 122,39 (2,16 m²)

U bespaart € 9,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02007823
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
70 cm
Breedte
14 cm
Dikte totaal
8 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.16
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.