Douwes Dekker PVC dryback visgraat panna cotta | Pvc Plak

Levertijd 3-5 Dagen

Ervaar een vloer die zacht en verfijnd is, met een vleugje luxe. De Douwes Dekker Panna Cotta vloer, geïnspireerd door het fluweelzachte Italiaanse dessert, biedt een neutrale basis met een vleugje weelde. Dankzij de embossed-in-register afwerking krijgt deze vloer een realistische houtlook, waardoor je jezelf in een eigentijdse Toscaanse villa waant. Of je nu een minimalistische of boho-chique stijl hebt, deze vloer fungeert als het perfecte canvas om elke stijl te accentueren. De vellingkanten voegen een extra dimensie toe en brengen de vloer tot leven. Het resultaat is een vloer die staat voor zuiverheid en harmonie.

De Douwes Dekker Brede Visgraat Panna Cotta is ook verkrijgbaar in een klik-uitvoering. De decors van de plakvariant komen overeen met die van de klikvariant, maar de dikte en afmetingen van deze vloeren verschillen. 

Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze plak-vloeren worden geïnstalleerd op de Jumpax Nature ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

07807_1_1 (1)
PVC vloeren
Adviesprijs € 42,96
Voor 36,51 per m²
Prijs per pak € 107,85 (2,79 m²)

U bespaart € 6,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02007807
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
76,2 cm
Breedte
15,24 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.79
Overzicht1
Pvc Dryback
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.