Douwes Dekker dryback Riante plank creme brulee | Pvc Plak

Levertijd 3-5 Dagen

Dit is de ultieme uitdrukking van elegantie! De Douwes Dekker Riante plank crème brûlée tilt je interieur naar een nieuw niveau van verfijning. Rechte lijnen, een subtiele glans en de zachte kleurtinten van crème brûlée vloeien samen in deze harmonieuze vloer. Deze vloer voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte en biedt een verfijnde basis voor je decor. Of je nu kiest voor eigentijdse eenvoud of een vleugje klassiek, crème brûlée past naadloos bij elke stijl. Pure verfijndheid straalt ervan af!

De Douwes Dekker Riante plank crème brûlée is beschikbaar in zowel plak- als klik-uitvoering. Het decor is identiek tussen de twee varianten, maar er zijn verschillen in dikte en afmetingen. Kies de uitvoering die het beste aansluit bij je behoeften en geef je interieur een dosis tijdloze verfijning.

Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze plak vloeren worden geïnstalleerd op de Jumpax Nature ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

07813_1
07813_2_1
PVC vloeren
Adviesprijs € 42,96
Voor 36,51 per m²
Prijs per pak € 134,52 (3,48 m²)

U bespaart € 6,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02007801
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
152,4 cm
Breedte
22,86 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
3.48
Overzicht1
Pvc Dryback
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.