Douwes Dekker PVC Click hongaarse punt spekkoek | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

Absoluut, deze trendy vloer is een opvallende keuze met een hip kleurtje en een bijzonder patroon. Het Hongaarse punt-patroon, waarbij de planken onder een hoek van 60 graden worden gelegd en een rechte naad ontstaat, zorgt voor een opvallende en toch strakke uitstraling. Dit decor heeft een levendige structuur en kleurvariaties tussen de planken, waardoor de vloer er natuurgetrouw uitziet en een levendig karakter heeft. Met maximaal 16 verschillende planken per decor is er minder herhaling in de vloer, wat een natuurlijke uitstraling bevordert.

De Hongaarse punt spekkoek PVC-vloer kan goed worden gecombineerd met een stoer industrieel interieur, en zelfs een vintage kleed in de zithoek kan deze vloer complementeren. Het resultaat is een krachtig en stijlvol interieur. Kun je je al voorstellen hoe dit er in jouw huis uit zou zien? Een indrukwekkend plaatje, zeker weten!

Deze vloer is beschikbaar als zowel klik- als plak-PVC. De decoren van de plak-PVC komen overeen met die van de klik-variant, maar de dikte en afmetingen van deze vloeren zijn anders, zodat je de installatiemethode kunt kiezen die het beste bij je behoeften past.

De Douwes Dekker Ambitieus klik-PVC vloeren worden direct op een vochtwerende folie geïnstalleerd. Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze vloeren worden geïnstalleerd op de Marathon Super ondervloer.

 

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

douwes_04968
douwes_04968_2
PVC vloeren
Adviesprijs € 62,94
Voor 53,49 per m²
Prijs per pak € 122,39 (2,16 m²)

U bespaart € 9,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004968
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
70 cm
Breedte
14 cm
Dikte totaal
8 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.16
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.