Douwes Dekker PVC dryback flinke tegel muffin | Pvc Plak

Levertijd 3-5 Dagen

Met de PVC-vloer in de Tegel muffin-uitvoering kun je jouw huis een stoere en industriële uitstraling geven. Deze vloer heeft het uiterlijk van een strakke betonnen tegelvloer, wat trendy en cool is. Tegelijkertijd voelt de vloer comfortabel aan en is hij geschikt voor vloerverwarming, wat zorgt voor extra warmte en comfort in je huis. Om de industriële stijl compleet te maken, kun je decoratieve elementen en meubels van stoere materialen toevoegen, gecombineerd met ruwe stoffen, donkere kleuren en authentieke fabriekselementen. Een geweldige keuze voor een eigentijds en industrieel interieur!

De Tegel muffin PVC is verkrijgbaar in zowel een klik-uitvoering als een plak-uitvoering. Beide varianten hebben dezelfde decoren, maar de dikte en afmetingen van de vloeren kunnen verschillen.

Als extra geluiddemping nodig is, bijvoorbeeld om te voldoen aan een 10 dB-eis, kunnen deze plak-vloeren worden geïnstalleerd op de Jumpax Nature ondervloer. Dit zorgt voor een stillere en comfortabelere leefomgeving.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

04864
04864_Sfeertopshot
PVC vloeren
Adviesprijs € 42,96
Voor 36,51 per m²
Prijs per pak € 129,11 (3,34 m²)

U bespaart € 6,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004761
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
91,44 cm
Breedte
45,72 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
3.34
Overzicht1
Pvc Dryback
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.