Douwes Dekker PVC dryback flinke tegel bitterkoek | Pvc Plak

Levertijd 3-5 Dagen

De Tegel bitterkoek PVC biedt de uitstraling van een industriële betonvloer met de voordelen van PVC. De industriële woonstijl is kenmerkend door zijn stoere en robuuste uitstraling, met gebruik van ruwe en grote functionele vormen en materialen. Je hebt geen grote loods of loft-achtige woning nodig om deze stijl te omarmen; zelfs in een kleine woonkamer komt een industrieel interieur goed tot zijn recht. Deze vloer bestaat uit grote tegels met een betonlook en een voelbare steenstructuur, wat bijdraagt aan de realistische uitstraling. Het combineert prachtig met neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs. Een fenomenale keuze voor wie de industriële stijl in huis wil halen!

De Tegel bitterkoek PVC is verkrijgbaar in zowel een klik-uitvoering als een plak-uitvoering. Beide varianten hebben dezelfde decoren, maar de dikte en afmetingen van de vloeren kunnen verschillen. Je kunt dus kiezen welke installatiemethode het beste bij jouw behoeften past.

Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze plak-vloeren worden geïnstalleerd op de Jumpax Nature ondervloer.

 

 

 

 

 

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

s04760_1_1
04863 - Flinke tegel bitterkoek
04863_Sfeertopshot
PVC vloeren
Adviesprijs € 42,96
Voor 36,51 per m²
Prijs per pak € 129,11 (3,34 m²)

U bespaart € 6,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004760
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
91,44 cm
Breedte
45,72 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
3.34
Overzicht1
Pvc Dryback
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.