Douwes Dekker PVC dryback hongaarse punt spekkoek | Pvc Plak

Levertijd 3-5 Dagen

Absoluut, deze trendy vloer is een opvallende keuze met een hip kleurtje in een bijzonder patroon! Het Hongaarse punt-patroon, waarbij de planken onder een hoek van 60 graden worden gelegd en een rechte naad ontstaat in het patroon, zorgt voor een opvallende en toch strakke uitstraling. Dit decor heeft een levendige structuur, en de planken vertonen kleurvariaties, wat zorgt voor een natuurlijke look. Met maximaal 16 verschillende planken per decor is er minder herhaling in de vloer, waardoor het een zeer realistische uitstraling heeft.

De Hongaarse punt spekkoek PVC-vloer past goed bij een stoer industrieel interieur en kan zelfs worden gecombineerd met een vintage kleed in de zithoek. Kun je je al voorstellen hoe deze vloer er in jouw huis uit zou zien? Het zou ongetwijfeld een krachtig en stijlvol plaatje zijn!

Deze vloer is beschikbaar als zowel plak- als klik-PVC. De decoren van de plak-PVC komen overeen met die van de klik-variant, maar de dikte en afmetingen van deze vloeren verschillen om aan verschillende installatiebehoeften te voldoen.

Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze vloeren worden geïnstalleerd op de Jumpax Nature ondervloer (86575).

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

04733
04733_2
PVC vloeren
Adviesprijs € 49,95
Voor 42,50 per m²
Prijs per pak € 156,44 (3,48 m²)

U bespaart € 7,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004735
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
70 cm
Breedte
15,15 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
3.48
Overzicht1
Pvc Dryback
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.