PARKY swing 06 European Oak Premium

Levertijd 2 - 4 dagen

Verbeter uw leefruimte met onze prachtige Parky eiken fineer visgraat vloer, afgewerkt met ijzersterke lak. Deze vloer brengt de onmiskenbare schoonheid van echt hout samen met de duurzaamheid van moderne technologie.

Onze European Oak variant is een van onze meest gewilde kleuren en past moeiteloos in verschillende interieurs dankzij de natuurlijke eiken kleur. Visgraat, de huidige trend in interieurdesign, geeft uw ruimte een stijlvolle en elegante uitstraling.

Deze eiken fineer visgraat vloer is niet alleen een visuele verrijking, maar vertegenwoordigt tevens een verstandige investering. Het biedt niet alleen tijdloze stijl voor uw leefruimte, maar getuigt ook van duurzaamheid, wat van wezenlijk belang is voor blijvende waarde. Dit is de ideale combinatie van esthetiek en functionaliteit, die uw interieur een tijdloze en klassevolle uitstraling geeft.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

product_37849large(1)
twist-swing-european-oak-sixletter-brunch-decorfloor-hungary-bonta-gaspar
Houten vloeren
68,90 per m²

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L020SWXB101
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Eiken
Sortering hout
Premium
Afwerking
Lak
Verbinding
Unifit
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,073
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
59,3 cm
Breedte
12,1 cm
Dikte totaal
10 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.