PARKY Pro 06 Mountain Oak Rustic Light

Levertijd 2 - 4 dagen

Versterk uw leefruimte met onze prachtige Parky eiken fineer vloerdelen, voorzien van een ijzersterke lak afwerking. Deze vloer verenigt de tijdloze schoonheid van echt hout met de duurzaamheid van moderne technologie.

Deze donkerbruine eikenvloer is ideaal om lichte en felle kleuren in een ruimte te accentueren. Het handige Pro plankformaat biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en komt perfect tot zijn recht in kleinere ruimtes. Deze rustieke houten vloer combineert kleinere en grotere knopen voor een landelijke stijl.

Deze eiken fineer vloer vertegenwoordigt niet alleen visuele verrijking, maar tevens een strategische investering. Het biedt niet alleen tijdloze stijl voor uw leefruimte, maar getuigt ook van duurzaamheid, wat van cruciaal belang is voor blijvende waarde. Dit is de perfecte samensmelting van esthetiek en functionaliteit, die uw interieur voorziet van een stijlvolle, landelijke uitstraling.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

product_37835large(1)
Houten vloeren
41,50 per m²

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L020PRB199
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Eiken
Sortering hout
Rustic Light
Afwerking
Lak
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,053
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
120,3cm
Breedte
19 cm
Dikte totaal
7,2 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.