PARKY Pro 06 Desert Oak Rustic Light

Levertijd 2 - 4 dagen

Verrijk uw leefruimte met onze prachtige Parky eiken fineer vloerdelen, met een ijzersterke lak afwerking. Deze vloer verbindt op meesterlijke wijze de tijdloze schoonheid van echt hout met de duurzaamheid van moderne technologie.

Desert Oak, met zijn grijze tint, voegt een industriële uitstraling toe aan uw interieur. Het handige Pro plankformaat biedt uitzonderlijke kwaliteit en is ideaal voor kleinere ruimtes. Deze rustieke houten vloer combineert kleinere en grotere knopen voor een landelijke stijl.

De Pro plankformaat is niet alleen synoniem voor buitengewone kwaliteit, maar biedt ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, wat het tot een verstandige investering maakt voor uw leefruimte.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

product_37827large(1)
Houten vloeren
41,50 per m²

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L020PRB116
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Eiken
Sortering hout
Rustic Light
Afwerking
Lak
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,053
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
120,3 cm
Breedte
19 cm
Dikte totaal
7,2 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.