PARKY Pro 06 Milk Oak Premium

Levertijd 2 - 4 dagen

Versterk uw leefruimte met onze prachtige Parky eiken fineer vloerdelen, afgewerkt met een ijzersterke lak. Deze vloer verenigt de natuurlijke pracht van echt hout met de duurzaamheid die moderne technologie biedt.

Onze Milk Oak variant, in een stijlvolle witte tint, geniet al geruime tijd van grote populariteit. Het creëert een eigentijdse ruimtelijke sfeer en dat maakt het zo gewild. Daarnaast biedt ons Pro plankformaat niet alleen superieure kwaliteit, maar ook een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Deze eiken fineer vloerdelen vertegenwoordigen een verstandige investering. Ze leveren niet alleen een tijdloze esthetiek voor uw leefruimte, maar getuigen ook van duurzaamheid, wat van essentieel belang is voor blijvende waarde. Dit is de perfecte samensmelting van stijl en functionaliteit, die een onvergetelijke indruk zal achterlaten op uw gasten, en tegelijkertijd een stijlvol, ruimtelijk gevoel in uw ruimte creëert.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

product_37832large(1)
foto-oaks-premium-milk-oak-pro06
Houten vloeren
41,50 per m²

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L020PRB103
Levertijd
2 - 4 dagen
Houtsoort
Eiken
Sortering hout
Premium
Afwerking
Lak
Verbinding
Uniclic
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0,053
Kant afwerking
4 zijden
Lengte
120,3cm
Breedte
19 cm
Dikte totaal
7,2 mm
Dikte toplaag
0,6 mm

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.