Rustiek eiken multiplank- 14mm dik - onbeperkt noest in een naturel olie

Levertijd dagen

  De rustiek eiken multiplank is een relatief nieuw concept in de houten vloeren wereld

  Lees verder

  Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

  L499-1
  Houten vloeren
  Adviesprijs € 64,95
  Voor 53,95 per m²

  U bespaart € 11,- per meter

  Komt u er niet uit?

  Laat u terugbellen!

  Productspecificaties

  Artikel nmr.
  L499
  Levertijd
  dagen
  Garantie
  10 jaar
  Houtsoort
  Eiken
  Herkomst hout
  Europa
  Sortering hout
  Country
  Afwerking
  olie
  Verbinding
  Klik
  Vloerverwarming
  Kant afwerking
  Micro Groefje
  Lengte
  vallende lengte 170cm - 240cm
  Breedte
  18cm
  Dikte totaal
  15mm

  Productomschrijving

  De rustiek eiken multiplank is een relatief nieuw concept in de houten vloeren wereld. Het is vooral een populaire uitvinding onder de houten vloeren. Een multiplank vloer wordt ook wel duoplank, lamelparket of systeemplank genoemd.

  Lamelparket heeft de massief houten plank vervangen, het is vooral ook duurzamer, men haalt op deze manier vier maal zoveel vloer uit een eiken boom.

  De naam multiplank verwijst naar de wijze van hoe het hout is opgebouwd. De vloerdelen hebben een bovenlaag van massief eikenhout, welke wordt verlijmd op een multiplex onderlaag. Door deze constructie heeft het hout minder last van een natuurlijke werking. Daarom is de vloer uiterst geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Het hout is afgewerkt met een olie in de kleur naturel en heeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Dit komt ook door de zwart gestopte noesten in het hout. De plank is 180 mm breed en heeft een lengte van 1090 of 2200 mm. De dikte van de vloer is 14 mm. Andere voordelen zijn:

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • De vloer kan zwevend en naadloos worden gelegd
  • Gemakkelijk te leggen

  Gerelateerde producten

  Onze showrooms zijn open!

  U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

  Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

  Maak nu een afspraak

  Let op, Koningsdag, 27 april en Hemelvaartsdag, 18 mei zijn wij gesloten.

  Het is nog steeds mogelijk om de showroom virtueel te bezoeken door middel van een live adviesafspraak via videobellen. Tijdens dit live adviesgesprek krijgt u ons uitgebreide en écht deskundige advies en na afloop sturen we de staaltjes van de vloeren die u mooi vindt naar u op.

  Wilt u eerst meer weten over een adviesgesprek via videobellen? Hier leest u er alles over! Direct een afspraak maken? Klik op de button hierboven en kies voor de optie 'videobel afspraak'.

  Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
  We hebben verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Kom langs of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

  Tot ziens in onze showroom!

  De Parketloods is open!
  Afwijkende openingstijden, lees meer