3 strook gelakt.

5 1
Levertijd 8 dagen
  • Overzicht4 vloerverwarming geschikt

Eiken Select 3 strook Lamelparket afgewerkt met satijn lak

Lees verder

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen kosteloos naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

eiken-lamelparket-select
Houten vloeren
Van € 69,95
Voor 39,95 per m² In stock

U bespaart € 30,- per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
L034
Levertijd
8 dagen
Gewicht in kg per m2
10
Garantie
10 jaar
Houtsoort
Eiken
Herkomst hout
Europa
Sortering hout
Select
Afwerking
Lak
Verbinding
Klik
Vloerverwarming
Warmteweerstand R/C
0.12
Kant afwerking
vlak
Lengte
220cm
Breedte
20,7cm
Dikte totaal
14mm
Dikte toplaag
3,2mm
Overzicht4
vloerverwarming geschikt

Productomschrijving

Eiken vloer

De eiken vloer ook wel lamelparket (duovloer of multivloer) genoemd is een 100% houten vloer opgebouwd uit verschillende lagen massief hout.Onze eiken lamelparket vloer bestaat uit 3 lagen. De toplaag is bijvoorbeeld van eiken. De midden- en onderlaag zijn van een snelgroeiende naaldhoutsoort zoals grenen of lariks. Doordat de drie lagen 90° kruislings op elkaar verlijmd zijn, wordt de werking van het houten vloer voor het grootste deel tegen gegaan net als bij multiplex. De planken zijn voorzien van een klikssyteem, de klikverbinding maakt het leggen zeer gemakkelijk. Eveneens zorgt de klikverbinding ervoor dat het hout niet uit elkaar kan lopen (kieren trekken tussen de planken onderling). Deze eiken vloer wordt bij ons kant-en-klaar geleverd met een 7 lagen uv-geharde lak. Hierdoor is de vloer direct te gebruiken na het leggen.Deze eiken houten vloer is de beste keuze als het gaat om een ecologisch verantwoord product. De toplaag is normaal 3.5 mm. Er wordt tot 80% minder hardhout gebruikt voor dit parket dan bij massief parket. De toplaag is 2 a 3 keer te schuren/renoveren. Bij normaal gebruik moet dit +/- om de 10 jaar gebeuren waardoor het lamelparket een geschatte levensduur heeft van 30 jaar.

De voordelen van de eiken houten lamelparket vloer:

• De eiken vloer is makkelijk zelf te leggen door middel van de klikverbinding• Ecologisch het meest verantwoorde parket• De werking van het hout is minimaal• Deze eiken vloer kan op vloerverwarming gelegd worden• Het hout loopt niet uit elkaar door kliksysteem (geen kieren tussen de planken)• Direct klaar na het leggen omdat er niet meer geschuurd, gelakt of geolied hoeft te worden• Mooie 2,2 meter lange en 20.7cm brede planken• Eiken Select is een vloer waar het hout op kleur gesorteerd is waardoor de kleurtonen dicht bij elkaar liggen• De vloer heeft een 3 strook blokparket patroon?• Bij parket-loods zijn de lamel parketvloeren goedkoop door directe import• Lange levensduur• maatvast• Zowel zwevend als verlijmd te leggen (verhuisbaar indien zwevend gelegd)• Ons lamelparket is formaldehyde-arm klasse E-1

Tekst popup in beeld

De Parketloods is tijdens de lockdown open!

Hoe kunt u ons bereiken?

Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

Wij zijn aanwezig in de showroom en kunnen u ook tijdens de lockdown voorzien van écht deskundig advies over uw nieuwe houten vloer! Dit doen we via een live adviesgesprek via videobellen. Een afspraak plant u eenvoudig zelf in onze afsprakenplanner.

Meer info     Maak een videobel afspraak

Levering van uw reeds bestelde vloer:

Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

Uw bestelling ophalen:

Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken. Een bestelling ophalen zonder afspraak is voorlopig helaas niet meer mogelijk i.v.m. de aangescherpte corona maatregelen.

 

Parketloods logo
Parketloods
De Parketloods is tijdens de lockdown open!
Lees hier meer