Lamelparket eiken van topkwaliteit bij de ParketLoods!

Rustiek wit eiken 3 strooks lamelparket houten vloer
Rustiek wit eiken 3 strooks lamelparket houten vloer
Legklare geoliede visgraat van 12x60cm zonder vellingkant
Legklare geoliede visgraat van 12x60cm zonder vellingkant
Legklare Grachten Visgraat 12x60
Legklare Grachten Visgraat 12×60

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u op zoek naar een lamelparket van eikenhout? Wij hebben een ruime collectie lamelparket op voorraad, waaronder eikenhouten vloeren, maar wij verkopen ook exotische houtsoorten. Voor een duidelijk overzicht kunt u terecht in onze webshop. Klik nier voor een overzicht en prijzen van eiken lamelparket. Als u bij het uitkiezen van een nieuwe vloer kiest voor kwaliteit, en u daarnaast uw vloer met zorg onderhoud, zal uw vloer jarenlang meegaan. Voor meer tips betreffende het onderhoud van een lamelparket vloer kunt u kijken bij onderhoud. Hier volgen enkele voordelen van lamelparket.

Een aantal voordelen van lamelparket:

  • Door het kliksysteem ontstaan er geen kieren tussen de vloerdelen.
  • Lamelparket is makkelijk zelf te leggen
  • Het kan direct na het leggen in gebruik worden genomen.
  • Lamelparket kan zwevend gelegd worden.
  • De werking van de vloer is minimaal.
  • Lamelparket is ecologisch verantwoord parket.
  • Lamelparket vergt relatief weinig onderhoud

Het lamelparket van de Parketloods bestaat uit drie lagen hout. De toplaag van bijvoorbeeld eiken lamelparket is van eikenhout en is afgewerkt met beschermende lak. De midden- en onderlaag van lamelparket zijn van een snelgroeiende naaldhoutsoort, zoals grenen. Uw vloer heeft hierdoor de uitstraling van een solide eikenhouten vloer, en is door de onderlagen van snelgroeiend naaldhout bijvoorbeeld grenen ook nog eens ecologisch verantwoord! De drie lagen worden kruislings op elkaar verlijmd, dit heeft als gevolg dat de werking van de vloerdelen voor een groot deel wordt tegengegaan. Een lamel parketvloer is dus een heel stabiele vloer, en kan temperatuurschommelingen en verschillen in luchtvochtigheid beter weerstaan dan een massieve houten vloer, ga echter altijd na of uw ruimte wel geschikt is voor een houten vloer.

De planken van een lamelparket zijn voorzien van een kliksysteem, dit maakt het leggen van de vloer zeer gemakkelijk. Het leggen van een vloer is daarom geen vervelende en tijdrovende klus meer, u kunt het gerust zelf doen! Als u besluit dit te doen, helpen wij u graag om dit zonder problemen te laten verlopen.

Het kliksysteem zorgt er eveneens voor dat er geen kieren tussen de vloerdelen kunnen ontstaan. Het lamelparket wordt kant-en-klaar geleverd en is al afgewerkt met lak. De hoeveelheid laklagen kan verschillen, het varieert tussen vier of zeven lagen lak. Een vloer die afgewerkt is met geharde olie heeft twee afwerkingslagen. Door de afwerking is een lamel parketvloer al meteen na het leggen te gebruiken. Lamelparket kan overigens ook zwevend gelegd worden!

Wilt u meer weten over het eikenhouten lamelparket van Parketloods of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel het telefoonnummer 020 – 263 19 07 .

Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar de perfecte vloer!

Maak a.u.b. uw keuze: