Zoeken gehele website...

Houten vloeren blog

Welkom bij de blog over houten vloeren van ParketLoods.nl

In onderstaande tabel kunt u de voor en nadelen zien van zowel lamelparket als laminaat, om zo tot een weloverwogen beslissing te komen welke soort het beste bij u past.

Lees verder

In onderstaande tabel kunt u de voor en nadelen zien van zowel lamelparket als keramische tegels, om zo tot een weloverwogen beslissing te komen welke soort het beste bij u past.

Lees verder

In onderstaande tabel kunt u de voor en nadelen zien van zowel lamelparket als tapijt, om zo tot een weloverwogen beslissing te komen welke soort het beste bij u past.

Lees verder

Dealer worden van de Parketloods Steeds meer winkels, bouwbedrijven en ZZP-ers worden erg enthousiast van ons Europese kwaliteit parket met 20 jaar garantie. Dit komt mede doordat de vloeren zeer gunstig geprijsd zijn en wij van een FSC gecertificeerde fabriek importeren. Daarbij komt het leggemak, doordat wij kant en klaar klikparket leveren dat vanuit de fabriek al is afgewerkt met lak o...

Lees verder

Stijging van rond de 30% voor de grondstofprijs van hout. In het afgelopen jaar is de grondstofprijs van hout harder gestegen dan die van goud. De Europese houtsoorten hebben de grootste stijging in prijzen gekend. De basis prijs van europees eiken en tropisch hardhout zijn nu bijna gelijk.

Lees verder

Belastingvoordeel geld niet voor alle parketvloeren.Vanaf 1 oktober geld voor elke particulier die een verbouwing laat uitvoeren aan zijn woning die minimaal 2 jaar oud is het 6% tarief. Bij parketvloeren is er wel een uitzondering.

Lees verder

Nieuwe EU regels tegen illegale houtkap. De EU heeft vorige week een wet aangenomen die moet voorkomen dat illegaal gekapt hout in Europa verkocht kan worden. De EU verordening nr. 995/2010 gaat in per 2 december 2010 en wordt van kracht voor alle lidstaten op 3 maart 2013.

Lees verder

Eiken parketvloer met €25 korting bij afname van 6 pakken of een veelvoud daarvan. In samenwerking met duurzamewaarde kaart hebben wij een actie opgezet om FSC gecertificeerde parketvloeren onder de aandacht te brengen. De korting is alleen geldig op vertoon van de waardekaart. De korting geld ook voor andere soorten parket met uitsluiting van het eiken en beuken budgetparket.

Lees verder

De radio campagne op radio Rijnmond is een groot succes. We bieden gelakt eiken parket aan vanaf €23,95 incl. btw. Door het succes hebben we extra voorraden aangekocht om deze aanbieding blijvend te maken. Kijk voor meer aanbiedingen op onze week aanbiedingen. Hier staan alle aanbiedingen die we in parketvloeren hebben.

Lees verder

17 november 2010 | 1 reactie
Smalle planken vloeren. De nieuwe trend in parketvloeren is de smalle lange plank. In korte tijd hebben 3 onafhankelijke architecten bij ons smal eiken en essen parket besteld voor hun projecten. Het is zeker niet zo dat het brede parket uit de gratie is. Maar in de vloeren branche zijn architecten samen met de interieurbladen de vroege trendsetters. In beide zien we de smalle lange plank t...

Lees verder

04 november 2010 | 8 reacties
Hoe komt het dat mijn parketvloer kraakt? Is dit normaal? Een krakende vloer kan vervelend zijn, maar hoe komt het? Elke zwevende houten vloer kraakt wel een klein beetje, hout is en blijft een natuurproduct dat werkt en dus kan het een beetje kraken. Er is pas een probleem als de vloer buitensporig kraakt. Er zijn grofweg 3 redenen waarom een vloer te veel kraakt.

Lees verder

Nu hebben we twee soorten geluidsreducerende ondervloeren. Volgens het Appartementrecht is het tegenwoordig verplicht wanneer u een harde vloer (bv Parket, lamelparket of laminaat) gaat leggen een ondervloer te instaleren die geluidsreductie van 10dB genereerd. Volgens NEN-EN-ISO 140-8 en 717-2 norm.

Lees verder

04 november 2010 | Geen reacties
We hebben twee nieuwe soorten parket die qua prijs zeer concurerend zijn. We hebben ons assortiment weer uitgebreid. Deze keer met extra goedkoop parket. We proberen altijd met iets nieuws te komen. Met deze nieuwe budget parketvloeren gaan we de concurentie aan met laminaat. De vloeren zijn ondanks de prijs gewoon van FSC hout gemaakt zoals u van ons gewend bent. (FSC hout komt uit verantwo...

Lees verder

12 juli 2010 | Geen reacties
Parket inspireert! Op zoek naar een uniek natuurlijk parket? Op deze website kunt u vast een kijkje nemen in ons assortiment en eventueel met onze rekenmodule direct de prijs van het parket berekenen. Waarschijnlijk wilt u het parket in het echt zien en voelen dat is mogelijk in de showroom. Ziet u geen kans om naar de showroom te komen kunnen wij desgewenst ook een staaltje naar u versturen.

Lees verder

We zijn trots dat onze eerste Eco vloer is gelegd. En dat ook nog bij een zogenaamde BN-er. De eerste Parket vloer van de Parket-Loods is gelegd. We hebben bij een bekende ontwerpster de eerste vloer gelegd, Zij heeft ervoor gekozen om niet met naam en toenaam op de site te staan.

Lees verder

ParketLoods | 020 - 261 39 07 | info@parketloods.nl | Lemelerbergweg 35F, 1101 AH Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer