Ga terug
17 april 2020
Parketloods

Maatregelen COVID19 / Corona-virus

Maatregelen in verband met het COVID19 / Corona-virus.

De Parketloods neemt maatregelen in de strijd tegen het COVID19 / Corona-virus. Ook al zijn wij geen reguliere winkel en is het bij ons nooit zo druk als in bijvoorbeeld een supermarkt, uiteraard willen ook wij onze klanten en medewerkers zo goed mogelijk beschermen. Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen:

  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk thuis en als ze naar de showroom komen reizen ze niet met het openbaar vervoer;
  • We zijn alleen in de showroom aanwezig wanneer we fit en gezond zijn;
  • We nemen alle door de RIVM voorgeschreven hygiënemaatregelen in acht, zo geven we u geen hand en houden we de voorgeschreven afstand. Ook is er de mogelijkheid uw handen te wassen bij binnenkomst en vertrek;
  • Er mogen maximaal drie klanten/koppels tegelijk in de showroom. Zijn er al drie klanten binnen? Wacht u dan even in uw auto, u kunt naar binnen zodra er een klant naar buiten komt;
  • Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u meteen geholpen wordt, kunt u ook een afspraak maken via onze afsprakenplanner of door een mail te sturen naar info@parketloods.nl onder vermelding van datum en tijdstip wanneer u langs wilt komen.
  • We vertrouwen er op dat ook u zich aan de voorschriften van het RIVM houdt en niet naar onze showroom komt wanneer u klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts heeft of wanneer een of meerdere huisgenoten/gezinsleden ziek zijn.

Als extra maatregel bieden wij nu ook de mogelijkheid om onze uitgebreide collectie vloeren te bekijken vanuit uw eigen huis door een Skype of Hangouts-afspraak te maken met Parketloods-eigenaar John via onze afsprakenplanner.

Maak nu een afspraak

Reacties

Lees de reacties op Maatregelen Corona

Nog geen reacties, wees de eerste!

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Advies & info

Reviews
Parketloods icon

Wat zeggen onze klanten

Wat een fijne service en advies! Hoewel het duidelijk is dat het hart van de Parketloods meer ligt bij echt hout, was het geen enkel probleem om mij te adviseren voor een door mij gewenste -goedkopere- optie van laminaat. Ik heb ook helemaal niet het gevoel gekregen dat ze me liever een houten vloer wilden verkopen ofzo. Ik had helemaal geen ervaring met het leggen van laminaat maar er is me heel geduldig uitgelegd wat ik moest doen en welke materialen ik nodig had. Als ik ooit wel geld heb voor een houten vloer, kom ik zeker terug!

Fleur Tromp

Mijn gerookte eikenhouten vloer had wat kleurproblemen maar die werden prima opgelost door Jai en John. Het uiteindelijke diagonale resultaat is fantastisch. Ik ben nog elke dag blij dat ik met de Parketloods in zee ben gegaan en beveel ze van ganse harte aan iedereen aan.

Ineke Jolink

Wat een fantastische service! Ik belde met een heel specifiek probleem en werd meteen geholpen! Voor mijn volgende parket probleem kom ik zeker terug!

Christoph Rosenmoller

Uiterst tevreden over Parketloods. De service is erg goed, er wordt ruim de tijd voor je genomen en je kunt rekenen op een eerlijk advies waar je echt wat aan hebt. De vloeren zijn erg mooi en de kwaliteit is top. We raden Parketloods aan iedereen aan!

Sjoerd Koster

Ontzettend tevreden! Zeer goed geïnformeerd en daardoor de perfecte vloer gekozen. De vloer is gelegd door drie top leggers, echt vakmanschap. Het is werkelijk prachtig geworden en ik kan Parketloods dan ook absoluut aanraden! Bedankt John en Jai!

Nienke van Eck

Tekst popup

Onze showroom is open!

Lees welke maatregelen we hebben genomen in het kader van het COVID-19 / Corona virus.

Info COVID-19 Maak een afspraak in de showroom

Skype-gesprek met de showroom!

Uw nieuwe vloer uitzoeken vanuit uw eigen huis, dat kan vanaf nu bij de Parketloods.

Meer info Maak een Skype of Hangouts afspraak

Parketloods logo
Parketloods