Floorlife Bankstown Click Src Natural Oak | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

FloorLife Bankstown Klik Collectie: Trendy PVC Vloeren in Verschillende Grijstinten

Ontdek de trendy en veelzijdige FloorLife Bankstown Collectie, verkrijgbaar in vier eigentijdse kleuren die variëren van licht naar donker grijs. Deze collectie biedt een prachtige weergave van de warme en rijke uitstraling van hout, gecombineerd met de rustgevende en natuurgetrouwe kenmerken van een PVC-vloer. Elk vloerdeel is afgewerkt met een extra matte toplaag van 0,55 mm, waardoor een duurzame en stijlvolle afwerking wordt gegarandeerd.

Ontdek de indrukwekkende "embossed in register" techniek bij de Floorlife Bankstown PVC vloeren. Met deze geavanceerde technologie wordt de natuurgetrouwe textuur van echt hout nauwkeurig in het oppervlak van de PVC-vloerdelen gegraveerd. Het resultaat is verbluffend realistisch, waarbij elke knoop, nerf en structuur van het hout zichtbaar en voelbaar is.

Geschikt voor Vloerverwarming en Vloerkoeling

De FloorLife Bankstown PVC-vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur in je interieur. Of het nu winter of zomer is, deze vloeren bieden een ideale oplossing voor een comfortabel binnenklimaat.

Stil en Geluiddempend

De PVC click vloeren van de FloorLife Bankstown Collectie zijn uitgerust met een 10dB dempende onderlaag. Hierdoor voldoet de vloer aan de geluidseisen die gesteld worden door de meeste Verenigingen van Eigenaren (VVE's). Geniet van een stille en rustige leefomgeving zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van geluidsisolatie.

Bestel de FloorLife Bankstown Collectie bij Parketloods

Verrijk je interieur met de trendy en hoogwaardige FloorLife Bankstown Collectie PVC vloeren. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, deze collectie biedt de perfecte keuze om jouw vloer naar een hoger niveau te tillen. Alle kleuren zijn ook verkrijgbaar in Pvc Dryback/plak. Bestel nu bij Parketloods en profiteer van topkwaliteit, uitstekende service en een snelle levering.

Ontdek ook de overige kleuren van de Bankstown collectie:

KleurBeschrijving
Dark GreyEen warme en intense kleur die voor een gezellige sfeer zorgt.
GreyEen mooie middenweg tussen licht en donker grijs.
Light GreyEen lichte en frisse kleur die zorgt voor een ruimtelijk effect.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

6162368519_96ff8a25
6162368519_floorlife_s77032_5077a04e
6162368519_floorlife_s77142_a3aaf2e7
PVC vloeren
Adviesprijs € 48,94
Voor 41,95 per m²
Prijs per pak € 93,13 (2,22 m²)

U bespaart € 6,99 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCT368C
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
4 zijdig micro groefje
Lengte
122,0 cm
Breedte
22,8 cm
Dikte totaal
7 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.22
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showroom!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.