WOCA Easy Neutralizer Spray 0,25 L

Levertijd 2 - 4 dagen

Ervaar moeiteloze vlekverwijdering met Woca Easy Neutralizer. Eenvoudig te gebruiken door de spray rechtstreeks op de vlek aan te brengen en deze 30-60 minuten te laten inwerken en vervolgens afnemen met een licht vochtige doek. Deze krachtige formule is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van zwarte vlekken in eikenhout, ontstaan door reacties met looizuur, zoals metaal-, roest-, urine- en bloempotvlekken. Herstel de natuurlijke schoonheid van uw eikenhouten vloer!

woca tannin spot remover
Onderhoudsproducten
19,95

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.