Douwes Dekker PVC Click Riante plank panna cotta | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

Laat je huis baden in de zachte, romige tonen van Douwes Dekker panna cotta. Deze riante plank combineert de zachtheid van de Italiaanse dessertkleur met de robuustheid van brede planken. De subtiele V-groef benadrukt elk detail, terwijl de lichte, bijna zijdeachtige glans de ruimte vult met een kalmerende sfeer. Of je nu kiest voor een modern, minimalistisch ontwerp of een meer traditionele uitstraling, deze vloer voegt altijd een bijzonder element toe. Italiaanse elegantie tot in het kleinste detail!

De Douwes Dekker riante plank panna cotta is verkrijgbaar in zowel klik- als plak-uitvoering. Het decor is gelijk in beide varianten, maar er zijn verschillen in dikte en afmetingen. Kies de uitvoering die het beste past bij jouw behoeften en geniet van de Italiaanse klasse in elke hoek van je huis.

De Douwes Dekker Ambitieus klik-PVC vloeren worden direct op een vochtwerende folie geïnstalleerd. Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze klik vloeren worden geïnstalleerd op de Marathon Super ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

07803_1_1
07803_2_1_1
PVC vloeren
Adviesprijs € 54,95
Voor 46,95 per m²
Prijs per pak € 131,55 (2,66 m²)

U bespaart € 8,- per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02007815
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
151 cm
Breedte
22 cm
Dikte totaal
7,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.66
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.