Douwes Dekker PVC Click Riante plank tiramisu | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

Laat je verwonderen door de weelderige lagen van de Douwes Dekker Riante plank tiramisu! De diepe, koffieachtige tinten vermengd met romige accenten maken van deze vloer een ware traktatie voor de zintuigen. Het rechte ontwerp weerspiegelt de strakke esthetiek van een modern loft, terwijl de warme tinten zorgen voor een gastvrije en gezellige ambiance. Ideaal voor een woonkamer waar je na een lange dag heerlijk wilt ontspannen. Elke stap voelt als een zachte hap van je favoriete dessert. Onweerstaanbaar smaakvol!

De Douwes Dekker Riante plank tiramisu is beschikbaar in zowel klik- als plak-uitvoering. Het decor is identiek tussen beide varianten, maar er zijn verschillen in dikte en afmetingen. Kies de uitvoering die het beste past bij je behoeften en geniet van de onweerstaanbare smaakvolle uitstraling.

De Douwes Dekker Ambitieus klik-PVC vloeren worden direct op een vochtwerende folie geïnstalleerd. Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze klik vloeren worden geïnstalleerd op de Marathon Super ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

07802_1_1
07802_2_1_1
PVC vloeren
Adviesprijs € 54,95
Voor 46,95 per m²
Prijs per pak € 131,55 (2,66 m²)

U bespaart € 8,- per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02007814
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
151 cm
Breedte
22 cm
Dikte totaal
7,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.66
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.