Douwes Dekker PVC dryback visgraat tiramisu | Pvc Plak

Levertijd 3-5 Dagen

Voeg een vleugje Italiaanse allure toe aan je interieur met de Douwes Dekker Tiramisu vloer. Deze vloer combineert donkere en lichte tinten op dezelfde wijze als het beroemde dessert. Dankzij de embossed-in-register toplaagstructuur krijgt deze vloer een natuurgetrouwe en stijlvolle uitstraling, perfect voor een elegante sfeer waarin klassiek en modern samenkomen. Of je nu kiest voor donkere of lichte meubels, deze vloer past zich moeiteloos aan. De vellingkanten verhogen de authenticiteit en voegen een extra vleugje elegantie toe aan elke kamer. Dit is een charmante en onweerstaanbare keuze!

De Douwes Dekker Brede Visgraat Tiramisu is ook verkrijgbaar in een klik-uitvoering. De decors van de plakvariant komen overeen met die van de klikvariant, maar de dikte en afmetingen van deze vloeren verschillen.

Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze plak-vloeren worden geïnstalleerd op de Jumpax Nature ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

07806_1_1
07806_2_1_1
PVC vloeren
Adviesprijs € 42,96
Voor 36,51 per m²
Prijs per pak € 107,85 (2,79 m²)

U bespaart € 6,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02007806
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
76,2 cm
Breedte
15,24 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.79
Overzicht1
Pvc Dryback
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.