Douwes Dekker PVC Click brede visgraat boterkoek | Pvc Klik

Levertijd 3-5 Dagen

De visgraatvloer maakt een comeback! Deze vloer geeft je interieur meer karakter en een luxe uitstraling vol dynamiek. Daarom wordt de visgraatvloer inmiddels in verschillende woonstijlen toegepast, van landelijk tot modern. De kleur "boterkoek" heeft een licht klassieke uitstraling en voegt veel warmte en diepte toe aan je interieur. Deze vloer combineert goed met lichte natuurlijke tinten en zachte stoffering. Je kunt het verder aanvullen met natuurlijke materialen, bij voorkeur met een grove structuur voor extra textuur. Bovendien is deze vloer uitstekend geschikt voor vloerverwarming en -koeling, wat het extra aantrekkelijk maakt. Een perfecte keuze!

De Trendy visgraat "boterkoek" PVC-vloer is verkrijgbaar in zowel de klik-uitvoering als de plak-PVC-uitvoering. De decoren van de plak-PVC komen overeen met die van de klik-variant, maar de dikte en afmetingen van deze vloeren verschillen.

De Douwes Dekker Ambitieus klik-PVC vloeren worden direct op een vochtwerende folie geïnstalleerd. Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze vloeren worden geïnstalleerd op de Marathon Super ondervloer.

Lees verder

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

LCP02004872-Parketloods-PVC-Dryback
PVC vloeren
Adviesprijs € 56,95
Voor 48,50 per m²
Prijs per pak € 106,11 (2,07 m²)

U bespaart € 8,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004872
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
72 cm
Breedte
18 cm
Dikte totaal
7 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.07
Overzicht1
Pvc Click
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Productomschrijving

Deze klik pvc heeft een geïntegreerde ondervloer en is dankzij het eenvoudige fold-down legsysteem gemakkelijk te installeren.

Gerelateerde producten

Kom naar onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten, PVC of laminaat vloer te komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur LET OP: zaterdag 30 maart sluit onze showroom in Rhenen om 15 uur!

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even op 020 - 261 3907, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Kom naar onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees hier meer.