Douwes Dekker PVC dryback visgraat honing | Pvc Plak

Levertijd 3-5 Dagen

Deze vloer met zijn natuurlijke eiken kleur en extra kandijkleurige nerven in het decor oogt zeer overtuigend en straalt een warme en sfeervolle gloed uit. De houtstructuur op de PVC-stroken zorgt ervoor dat de vloer niet alleen de uitstraling heeft van echt hout, maar je kunt de houtstructuur ook daadwerkelijk voelen. Deze vloer komt bijzonder goed tot zijn recht in een heldere woonstijl met veel witte meubels. Vaak wordt hij gecombineerd met een strak modern of chique interieur, waarbij de meubels vaak een hoogglans afwerking hebben. Een bijkomend voordeel is dat deze vloer geschikt is voor alle ruimtes, inclusief natte ruimtes zoals badkamers en keukens, waardoor je een harmonieus interieur creëert. Dat is toch de wens van velen?

Als er extra geluiddemping vereist is (bijvoorbeeld voor een 10 dB-eis), kunnen deze plak-vloeren worden geïnstalleerd op de Jumpax Nature ondervloer.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

LCP02004756-Parketloods-PVC-Dryback
PVC vloeren
Adviesprijs € 42,96
Voor 36,51 per m²
Prijs per pak € 107,85 (2,79 m²)

U bespaart € 6,45 per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004756
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
76,2 cm
Breedte
15,24 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
2.79
Overzicht1
Pvc Dryback
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.