Douwes Dekker PVC dryback plank kletskop | Pvc Plak

Levertijd 3-5 Dagen

De Praktisch vloerencollectie van Douwes Dekker klinkt inderdaad als een praktische keuze voor mensen die van netheid en eenvoud houden. Met rustige decors en gangbare kleuren zijn deze vloeren veelzijdig en kunnen ze in verschillende interieurstijlen worden toegepast. Het feit dat ze geschikt zijn voor elke ruimte, inclusief badkamers en toiletten, voegt zeker extra praktisch gebruiksgemak toe.

Enkele voordelen van PVC-vloeren zijn onder andere de voelbare houtstructuur, die de vloer een authentieke uitstraling geeft, het loopcomfort en de geluiddempende eigenschappen. Dit draagt bij aan een comfortabele en stille leefomgeving, wat inderdaad zeer bevredigend kan zijn.

Kortom, de Praktisch vloerencollectie lijkt een verstandige en betaalbare keuze voor mensen die op zoek zijn naar duurzame en praktische vloeroplossingen voor hun huis. Het feit dat ze goed passen in verschillende kamers en interieurstijlen maakt ze nog aantrekkelijker.

 

'Kletskop' lijkt een bijzonder gezellige en uitnodigende PVC-vloer te zijn. Met zijn warme kleuren en vriendelijke houtmotief geeft het een knus gevoel aan je huis. Het lijkt erop dat deze vloer de perfecte omgeving creëert voor een ontspannen sfeer en lange gesprekken. Het feit dat je deze vloer zowel als klik-PVC en plak-PVC kunt installeren, biedt veelzijdigheid en opties voor je vloerinstallatie, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en situatie. Dus, met 'Kletskop' in je huis, kun je zeker verwachten dat mensen graag wat langer blijven hangen en van nog een kopje thee genieten. Gezelligheid ten top!

Als extra geluiddemping nodig is, bijvoorbeeld om te voldoen aan een 10 dB-eis, kunnen deze plak-vloeren worden geïnstalleerd op de Marathon Super ondervloer (86575). Dit zorgt voor een stillere en comfortabelere leefomgeving.

Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

04736
04876_Sfeertopshot
PVC vloeren
Adviesprijs € 39,95
Voor 33,95 per m²
Prijs per pak € 120,09 (3,34 m²)

U bespaart € 6,- per meter

Komt u er niet uit?

Laat u terugbellen!

Productspecificaties

Artikel nmr.
LCP02004736
Levertijd
3-5 Dagen
Garantie
15 jaar
Vloerverwarming
Kant afwerking
Micro 4V
Lengte
121,92 cm
Breedte
22,86 cm
Dikte totaal
2,5 mm
Dikte toplaag
0,55 mm
Pakinhoud
3.34
Overzicht1
Pvc Dryback
Overzicht2
Vloerverwarming geschikt
Overzicht3
0,55mm toplaag

Gerelateerde producten

Kom naar een van onze showrooms in Amsterdam of Rhenen (Veenendaal)!

U bent van hart welkom om uw nieuwe houten of pvc vloer komen uitzoeken in een van onze showrooms in Amsterdam en Rhenen (Veenendaal).

Een afspraak maken is niet nodig, maar is (vooral op zaterdag) wel handig als u zeker wilt zijn dat u direct geholpen wordt. Maak eenvoudig een afspraak in onze afsprakenplanner!

Maak nu een afspraak

Onze openingstijden:
Amsterdam
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 16:00 uur

Rhenen (Veenendaal)
Donderdag en vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hebt u op korte termijn een vloer nodig?
In onze showroom in Amsterdam hebben we verschillende vloeren op voorraad om af te halen. Wilt u in Rhenen een voorraadvloer afhalen? Bel dan even, dan zorgen we dat dat wat u zoekt aanwezig is! Of mail ons eerst op info@parketloods.nl.

Tot ziens in onze showroom!

Bekijk uw nieuwe vloer in onze showrooms!
In Amsterdam en Rhenen (Veenendaal), lees meer.