Rustiek eiken multiplank- 14mm dik - onbeperkt noest in een naturel olie

5 1
Levertijd dagen

  De rustiek eiken multiplank is een relatief nieuw concept in de houten vloeren wereld

  Lees verder

  Van deze vloer kunt u een kleurstaal bestellen. Wij sturen maximaal drie kleurstalen kosteloos naar u toe. Wilt u de vloer ook in het groot bekijken? Kom dan naar onze showroom.

  L499-1
  Houten vloeren
  Van € 64,95
  Voor 53,95 per m² In stock

  U bespaart € 11,- per meter

  Komt u er niet uit?

  Laat u terugbellen!

  Productspecificaties

  Artikel nmr.
  L499
  Levertijd
  dagen
  Garantie
  10 jaar
  Houtsoort
  Eiken
  Herkomst hout
  Europa
  Sortering hout
  Country
  Afwerking
  olie
  Verbinding
  Klik
  Vloerverwarming
  Kant afwerking
  Micro Groefje
  Lengte
  vallende lengte 170cm - 240cm
  Breedte
  18cm
  Dikte totaal
  15mm

  Productomschrijving

  De rustiek eiken multiplank is een relatief nieuw concept in de houten vloeren wereld. Het is vooral een populaire uitvinding onder de houten vloeren. Een multiplank vloer wordt ook wel duoplank, lamelparket of systeemplank genoemd.

  Lamelparket heeft de massief houten plank vervangen, het is vooral ook duurzamer, men haalt op deze manier vier maal zoveel vloer uit een eiken boom.

  De naam multiplank verwijst naar de wijze van hoe het hout is opgebouwd. De vloerdelen hebben een bovenlaag van massief eikenhout, welke wordt verlijmd op een multiplex onderlaag. Door deze constructie heeft het hout minder last van een natuurlijke werking. Daarom is de vloer uiterst geschikt voor ruimtes met vloerverwarming. Het hout is afgewerkt met een olie in de kleur naturel en heeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Dit komt ook door de zwart gestopte noesten in het hout. De plank is 180 mm breed en heeft een lengte van 1090 of 2200 mm. De dikte van de vloer is 14 mm. Andere voordelen zijn:

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • De vloer kan zwevend en naadloos worden gelegd
  • Gemakkelijk te leggen

  Gerelateerde producten

  Tekst popup in beeld

  De showroom van de Parketloods is vijf dagen per week open!

  Waarvoor kunt u een afspraak maken?

  Door het succes van onze afsprakenplanner hebben we besloten dat we voorlopig op afspraak blijven werken. U boekt eenvoudig een afspraak op de datum en tijd die u het beste uitkomt. U bent ook zonder afspraak welkom, maar vooral op zaterdag én in de aankomende vakantieperiode bestaat dan de kans dat we u niet (meteen) kunnen helpen.

  Advies & uitzoeken van uw nieuwe vloer:

  Eenmaal in de showroom wordt u direct geholpen en we nemen ruim de tijd voor u. We houden voor u een uur vrij om u onze uitgebreide collectie vloeren te laten zien en u alles uit te leggen over onze vloeren. Lees hier meer over het adviesgesprek of maak direct een afspraak in onze afsprakenplanner.

  Wilt of kunt u niet naar de showroom komen, dan is het ook nog steeds mogelijk om een live adviesgesprek via videobellen in te plannen.

  Maak direct een videobel of showroom afspraak

  Levering van uw reeds bestelde vloer:
  Alle reeds bestelde vloeren worden op de afgesproken datum geleverd door onze vaste transporteurs.

  Uw bestelling ophalen:
  Heeft u bij de bestelling van uw nieuwe vloer of onderhoudsproducten aangegeven dat u de bestelling zelf komt ophalen? Dan nemen wij contact met u op om een ophaaldatum en/of tijdstip af te spreken.
   

  Tot ziens in onze showroom!

   

   

  Parketloods logo
  Parketloods
  De Parketloods is open!
  Lees hier meer