GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Transport van uw order

Standaard transport:

  • Pakket tot 10 kg en kleiner dan 100cm X 25cm X 25cm € 10,-
  • Pakket van 10 kg tot 20 kg en/of langer dan 100 cm (plinten) € 30,-
  • Pakket europallet maat 120cm x 80cm € 55,-
  • Pakket dubbele europallet 240cm x 80xm € 95,-

Het (klein) transport tot 20kg wordt zo snel mogelijk verzonden. Bij het zware transport (de houten vloeren) is aan de transporteur om te plannen welke dag en tijd qua route hem in de week van levering het beste schikt. Wanneer u op een specifieke dag(deel) geleverd wilt hebben, kunt u van de extra transport service gebruik maken. De goederen worden standaard op de stoep afgeleverd u dient zelf zorg te dragen voor enkele sterke vrouwen of mannen die het naar binnen sjouwen.

Binnenbreng service:

Wij kunnen de vloer ook bij u binnen brengen. Deze dienst verzorgen wij binnen een straal van 30 km om Amsterdam. (di t/m vrij) voorkeurstijden zijn bij dit tarief niet mogelijk. Deze dienst kost € 265,-

Goed om te weten.

De goederen worden op de stoep afgeleverd.

De goederen kunnen aangeleverd worden met een grote vrachtwagen. Wij gaan ervan uit dat het afleveradres met een vrachtwagen bereikbaar is. Denkt u dat dit niet mogelijk is neem dan contact met ons op om een alternatief te bespreken.

Doorgegeven bezorgtijden zijn normaal gesproken zeer accuraat. Door file kan het zijn dat we niet geheel op tijd arriveren.

Retourkosten € 95,- worden aan u doorberekend wanneer u goederen niet (kunt) aannemen. Dit kan omdat u niet thuis bent om voor de goederen te tekenen. Of u neemt de goederen niet aan en wilt ze direct retour zenden.

Controleer direct de goederen waar de chauffeur bij is. Mochten er onverhoopt toch goederen missen of er zijn beschadigingen aan de goederen meldt dit dan direct op de vrachtbrief of (pakbon) van de chauffeur. Laat ons ook direct weten wat de problemen zijn zodat wij direct actie kunnen ondernemen.

De leveringskosten gelden in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden, Voor de Waddeneilanden geldt een toeslag.

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW