Zoeken gehele website...

Transport van uw order

Standaard transport:

  • Pakket  tot 10 kg en kleiner dan 100cm X 25cm X 25cm € 7
  • Pakket van 10 kg tot 20 kg en/of langer dan 100 cm (plinten) € 35
  • Pakket europallet maat 120cm x 80cm € 50
  • Pakket dubbele europallet 240cm x 80xm € 95

Het (klein) transport tot 20kg wordt zo snel mogelijk verzonden. Bij het zware transport (de houten vloeren) is aan de transporteur om te plannen welke dag en tijd qua route hem in de week van levering het beste schikt. Wanneer u op een specifieke dag(deel) geleverd wilt hebben, kunt u van de extra transport service gebruik maken. De goederen worden standaard op de stoep afgeleverd u dient zelf zorg te dragen voor enkele sterke vrouwen of mannen die het naar binnen sjouwen. 

Extra transport service:

  • Koerier service bezorgen op een specifieke dag (deel) € 85,00 voor de eerste 70km (enkele reis) en € 1,15 voor elke extra km gerekend vanaf Amsterdam.
  • Goederen naar binnen brengen op begane grond extra kosten op nacaclatie

Wilt u een levering op tijd of in de avonduren of wilt u de goederen toch naar binnen laten brengen maar op een andere verdieping of heeft u andere wensen neem dan contact met ons op.

Goed om te weten.

De goederen worden op de stoep afgeleverd u dient zelf zorg te dragen voor enkele sterke vrouwen of mannen die het naar binnen sjouwen. Voor € 350, inkl. transport sjouwen wij de goederen naar binnen in een straal van 30km om Amsterdam. 

De goederen kunnen aangeleverd worden met een grote vrachtwagen, wij gaan ervan uit dat het aflever adres met een vrachtwagen bereikbaar is. Denkt u dat dit niet mogelijk is neem dan contact met ons op om een alternatief te bespreken.

Doorgegeven bezorg tijden zijn normaal gesproken zeer accuraat. Door file kan het zijn dat we niet geheel op tijd arriveren. 

Retourkosten € 95,-  worden aan u doorberekend  wanneer u goederen niet (kunt) aannemen. Dit kan omdat u niet thuis bent om voor de goederen te tekenen. Of u neemt de goederen niet aan en wil ze direct retour zenden.

Controleer direct de goederen waar de chauffeur bij is. Mochten er onverhoopt toch goederen missen of er zijn beschadigingen aan de goederen meld dit dan direct op de vrachtbrief of (pakbon) van de chauffeur.  Laat ons ook direct weten wat de problemen zijn zodat wij direct actie kunnen ondernemen.

De leveringskosten gelden in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden, Voor de Waddeneilanden geld een toeslag.

Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW

ParketLoods | 020 - 261 39 07 | info@parketloods.nl | Lemelerbergweg 35F, 1101 AH Amsterdam Zuid-Oost

Voorwaarden | Disclaimer