GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

(lamel) Parketvloeren | de Parketloods | Amsterdam


Parketvloeren van Parketloods in Amsterdam voor bij jou thuis

Eiken houten vloer 18cm rustiek gerookt geolied 4mm top
Eiken houten vloer 18cm rustiek gerookt geolied 4mm top
Hollandsche Vloeren Steden Assen Visgraat wit
Hollandsche Vloeren Steden Assen Visgraat wit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parketvloeren kopen om jouw interieur af te maken? Parketloods is de vloerenspecialist in Amsterdam. Wij kunnen je alles vertellen over de verschillende parketvloeren en afwerkingen in onze showroom. 7 lagen lak of 2 lagen olie, wat is het verschil en wanneer kies je voor welke afwerking? Wij vertellen jou graag alles over deze details van parketvloeren wanneer je op bezoek komt in onze showroom. Verder kun je vast eigenschappen van verschillende afwerkingen lezen op ons blog.

Door een parketvloer op de juiste manier af te werken, behoudt deze zijn natuurlijke uitstraling. Dit is één van de redenen waarom veel mensen in Amsterdam en omgeving nog altijd kiezen voor een klassieke parketvloer. Parketvloeren zijn in brede planken en smalle planken te verkrijgen bij Parketloods.

Duurzame eco parketvloeren voor thuis in Amsterdam

Onze parketvloeren worden met veel aandacht voor het milieu geproduceerd. Wij importeren onze parketvloeren direct van de fabriek uit Polen en leveren deze voornamelijk aan klanten in de buurt van Amsterdam. Deze producent heeft eigen plantages volgens het FSC-norm maar voert ook een 1-op-1 beleid. Ofwel, voor elke boom die wordt gekapt voor de parketvloer productie, wordt een nieuwe boom gepland. Onze producent vervaardigt van het restafval, van de productie van parketvloer, eco briketten, als een vervanging voor openhaardhout, kool en olie. Zo gaat niets van de bomen verloren.

Verschillende soorten parketvloeren in de showroom in Amsterdam

Alle soorten en varianten parketvloeren zijn verkrijgbaar bij Parketloods. Kies onder andere uit onze parketvloeren of accessoires:

Heb je nog vragen over parketvloeren die je graag beantwoord wilt zien? E-mail ons dan info@parketloods.nl Ook kun je bij ons langskomen in de buurt van Amsterdam.

Laat uw reactie achter