GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Parketvloer kopen | Heemskerk | Parketloods


Koop jouw parketvloer bij Parketloods, gevestigd in de buurt van Heemskerk

 

Eiken lamelparket 3 strook rustiek in 7 lagen mat gelakt
Eiken lamelparket 3 strook rustiek in 7 lagen mat gelakt
Hollandsche Vloeren Fort Blauwkapel diep geborsteld, invisible
Hollandsche Vloeren Fort Blauwkapel diep geborsteld, invisible

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parketvloer kopen in de buurt van Heemskerk? Op zoek naar een online vloerenspecialist voor de mooiste parketvloeren? De Parketloods is niet alleen een webshop met kwalitatieve, zelf geïmporteerde vloeren uit Europa, ook zijn wij een adviserend specialist. Juist omdat wij zelf de vloeren importeren weten wij van de hoed en de rand, of van de naad en de plint. We weten welke vloer handig is in welke situatie. Wij adviseren jou dan ook graag bij de keuze in parketvloer voor thuis in Heemskerk.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe parketvloer, is het belangrijk om goed te bedenken wat jouw precieze wensen zijn. Parketloods heeft een breed assortiment. Om hieruit uw keuze te kunnen maken, is het van belang om te weten welke eigenschappen van de vloer voor jou van belang zijn. Uiteraard zal ons team je ondersteunen bij het maken van keuzes tussen verschillende parketvloeren.

Bekijk de parketvloeren online

Parketloods biedt ecologische parketvloeren aan voor in Heemskerk

Niet alleen zijn onze parketvloeren van hoge kwaliteit, alle vloeren in onze collectie zijn ook ecologisch geproduceerd. Hierbij kun je denken aan vloeren die lang mee gaan, en hierna goed kunnen worden gerecycled. Maar ook aan het productieproces van een dergelijke vloer. Wordt het energie- en waterverbruik geminimaliseerd?
Onze eigen bijdrage aan ecologische parketvloeren zie je terug in de collectie. Onze vloeren komen alleen uit Europa. Hoewel de rest van de wereld ook erg mooie houtsoorten aanbiedt, kiezen wij ervoor deze niet in te kopen. Dit hout en deze vloeren zouden tijdens het transport naar Nederland een zware druk uitoefenen op de natuur door de hoge Co2 uitstoot.

Verder heeft Parketloods als doelstelling om mensen in Heemskerk en omgeving, met een relatief smal budget, een kwalitatief hoogstaande en stijlvolle vloer te kunnen aanbieden. Dit houdt in dat je bij ons met een beperkt budget een vloer van exotisch hardhout niet hoeft uit te sluiten. Door ecologisch parket aan een brede doelgroep aan te kunnen bieden, verlengen we de levensduur van menig vloer in Heemskerk en omstreken. Wij snappen dat dit de zoektocht naar de juiste vloer niet gemakkelijker maakt, en daarom willen wij jou graag op weg helpen met enkele tips. Kom daarvoor bij ons langs in onze showroom, de buurt van Heemskerk.

Parketvloer kopen voor thuis in Heemskerk

Je wilt een parketvloer kopen voor thuis in Heemskerk? Ben je net verhuisd en wil je daarom een nieuwe vloer? Of kan jouw winkel in Heemskerk wel een nieuwe uitstraling gebruiken?
Wij weten als geen ander dat het kopen van een parketvloer een proces is. Van onderzoek, tot concrete wensen, het afwegen van de voor- en nadelen en dan de knoop door hakken.

Wat zijn jouw wensen voor een parketvloer in Heemskerk?  Welke interieurstijl en  welk kleurenschema past bij jouw huis? In welke ruimte komt de parketvloer te liggen? Maar ook woon je in een rijtjeshuis in Heemskerk of in een flat, in een nieuwbouw huis of een oud pand uit de vorige eeuw? Een parketvloer moet uiteraard op al deze factoren aansluiten.

Bij een klassiek interieur zijn de traditionele houtsoorten met grove knoesten, zoals eikenhout, zeer geschikt. Bij een modern interieur genieten de vloeren met minder imperfecties de voorkeur. Wat ook een belangrijk aspect is, is de breedte van de plank en de legvorm van de vloerdelen. Erg populair tegenwoordig is het zogenaamde visgraat parket. Voor klassieke interieurs blijft lamelparket / multivloer eiken favoriet. Indien wenselijk kunnen wij jou hierbij helpen in de omgeving van Heemskerk.

Keuze parketvloer voor de kamer of zaak in Heemskerk

Ons aanbod met parketvloeren is zeer divers. Zowel voor de zakelijke klanten als particulieren in Heemskerk, biedt Parketloods scherp geprijsd parketvloer aan. Kies de vloer die bij de inrichting van jouw huis past. Of een vloer die het karakter van jouw winkel accentueert. Bij het kiezen van de juiste vloer, komen een hoop keuzes kijken. Zo moet je kiezen tussen verschillende:

  • Kleuren
  • Maten
  • Prijzen
  • Structuren
  • Materialen

Door ons aanbod in de buurt van Heemskerk vind je bij ons beslist de parketvloer die jij voor ogen hebt. Heb je speciale wensen voor een parketvloer? Dan kan je deze met ons bespreken. Graag voorzien wij jou in jouw wensen met een passende parketvloer.

Heb je nog vragen over onze parketvloeren? Neem gerust contact op met het Parketloods team.

Laat uw reactie achter