GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Parketvloer | Alle kleuren & materialen | Parketloods

 

Eiken lamelparket 3 strook rustiek in 7 lagen mat gelakt
Eiken lamelparket 3 strook rustiek in 7 lagen mat gelakt
Hollandsche Vloeren Fort Blauwkapel diep geborsteld, invisible
Hollandsche Vloeren Fort Blauwkapel diep geborsteld, invisible

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parketvloer in jouw nieuwe woning leggen? Ben je daarom op zoek naar een passende parketvloer? Parketloods biedt beslist een passende parketvloer door het ruime aanbod vloeren. Het meest belangrijke onderdeel bij de keuze van een parketvloer is de kleur. Een vloer kan neutraal zijn van kleur, maar kan ook een ‘eyecatcher’ zijn. De kleur wordt bepaald door de houtsoort zelf, een zeer uitgesproken houtsoort is bijvoorbeeld kersen, maar ook de afwerking bepaalt de kleurtoon. Je kunt tijdens het onderhoud van een vloer de kleurtoon veranderen naar jouw smaak, door in plaats van een transparante lak of olie een variant te kiezen die meer nijgt naar rood of bruin. Als je na enkele jaren de kamer een andere inrichting wilt geven, is het ook mogelijk om de vloer te verven. Zo is het niet nodig om de vloer af te dekken met vloerbedekking of om een nieuwe vloer aan te schaffen.

Kiezen voor een passende parketvloer

Parketloods kan elke klant voorzien van een passende parketvloer. Een paar toppers onder de parketvloeren van de Parketloods:

  • Parketvloer Essen
  • Parketvloer Esdoorn / maple / ahorn
  • Parketvloer Eiken
  • Parketvloer Beuken

Deze kun je allemaal op onze website bekijken en bestellen.

Parketvloer passend bij jouw woning

Het laatste aspect dat zeer belangrijk is voor de aanschaf van een parketvloer is de atmosfeer in de beoogde kamer. Hier wordt mee bedoeld dat de temperatuur en luchtvochtigheid geschikt moet zijn voor een houten vloer. Een kamer mag absoluut niet te vochtig zijn, parket in een badkamer is bijvoorbeeld niet geschikt. Dan kun je beter kiezen voor vinyl of pvc-planken. Het is daarom ook aan te raden om een goede ondervloer aan te schaffen en regelmatig bij te houden wat de luchtvochtigheid is in jouw kamer. Wij kunnen je op dit gebied uitgebreid adviseren. Naast de parketvloer kun je uiteraard ook terecht bij ons voor ondervloeren, parketvloer plinten en de eventueel bijhorende afstandswiggen of een legset. Kom gerust bij ons langs of bekijk onze website.

Maak a.u.b. uw keuze: