GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Lamelparketten bestel je gemakkelijk en snel bij Parketloods

 

 Hollandsche Vloeren Fort Ruigenhoek diep geborsteld, gerookt, wit
Hollandsche Vloeren Fort Ruigenhoek diep geborsteld, gerookt, wit
Rustiek eiken houten lamelparket vloer 2x naturel uv geolied
Rustiek eiken houten lamelparket vloer 2x naturel uv geolied
Legklare Grachten Visgraat 12x60
Legklare Grachten Visgraat 12×60

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lamelparketten bekijken en bestellen bij een vloerspecialist? Lamelparketten die op een duurzame milieuvriendelijke wijze gemaakt worden? Bekijk dan het aanbod lamelparketten op de website van Parketloods. Bij Parketloods kunnen klanten al vele jaren terecht om lamelparketten te kopen. Wij hebben deze namelijk op voorraad in verschillende houtsoorten en maten. Zo kun je kiezen uit:

  • Eiken lamelparketten
  • Essen lamelparketten
  • Maple lamelparketten
  • Beuken lamelparketten

Door dit gevarieerde aanbod lamelparketten vind je bij ons beslist wat je zoekt. Of het nu gaat om woningen, kantoren of andere panden, wij leveren passende lamelparketten die jarenlang meegaan.

Meer dan 10000 mogelijkheden voor lamelparketten

Als je lamelparketten aanschaft bij Parketloods zijn er meer dan 10000 mogelijkheden. Indien wenselijk kun je zelfs lamelparketten op maat laten maken. Daarnaast kun je kiezen uit één strook en drie strook kant en klaar parket en visgraat en tapis lamelparket. Wat jouw keuze voor lamelparketten ook wordt, wij verzekeren je de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Meer hierover kun je lezen op onze website.

Lamelparketten op een milieuvriendelijke wijze gemaakt

De lamelparketten van Parketloods worden op een zeer milieuvriendelijke wijze gemaakt. Onze leveranciers van lamelparket besteden veel aandacht aan het milieu. Wanneer je onze lamelparketten koopt ben je er dus ook zeker van dat de leverancier duurzaamheid centraal heeft staan. Tegenwoordig is dit steeds belangrijker. Daarom werken vele interieurstylisten inmiddels met onze lamelparketten. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Graag verwijzen wij je naar onze website.

Maak a.u.b. uw keuze: