GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Lamelparket voor jouw woning of kantoor in Uithoorn nodig?

Eiken multiplank 2x naturAl geolied met 4mm toplaag
eiken houten vloer 18cm rustiek €53,95/m2
Hollandsche Vloeren Bonaire | Bij Offerte De Beste Prijs
eiken houten vloer 18cm rustiek €84,95/m2

Lamelparket voor jouw woning of kantoor in de buurt van Uithoorn verkrijgbaar bij Parketloods

Lamelparket aanschaffen voor jouw woning of kantoor in de buurt van Uithoorn? Wil je graag een houten vloer die betaalbaar is en betere eigenschappen heeft? Bespreek dan de mogelijkheden op het gebied van lamelparket met Parketloods in de buurt van Uithoorn. Parketloods is al vele jaren dé aangewezen partij in de buurt van Uithoorn als je lamelparket wilt kopen. Dit komt o.a. door ons zeer uitgebreide assortiment met lamelparket dat wij kunnen leveren in Uithoorn en omgeving. Lamelparket is verkrijgbaar in diverse maten en houtsoorten. Wil je graag lamelparket in eiken? Of liever Essen, Maple of Beuken lamelparket. Wij maken naar wens de multivloeren op maat. Meer informatie over lamelparket? Bekijk onze website of neem gerust contact met ons op. Wij informeren jou graag.

Lamelparket met één strook of drie strook kant

Als je lamelparket aanschaft bij Parketloods in de buurt van Uithoorn kun je kiezen tussen één strook en drie strook kant en klaar parket en visgraat en tapis lamelparket. 1 strook lamelparket ziet eruit als een massieve plank.3 Strook lamelparket is opgebouwd uit 3 smalle strookjes van 69mm. Hierdoor ziet het eruit als stroken of tapis parket. Welke soort lamelparket je ook kiest, bij ons ben je verzekerd van de beste prijs. Wij importeren ons lamelparket namelijk direct vanaf verschillende Europese fabrieken.

Voordelen van lamelparket

Lamelparket is erg geliefd onder onze klanten in Uithoorn en omgeving. Dit komt mede door de vele voordelen die lamelparket biedt:

  • Lamelparket heeft een lange levensduur
  • maatvast
  • Zowel zwevend als verlijmd te leggen (verhuisbaar indien zwevend gelegd)
  • Ons lamelparket is formaldehyde-arm klasse E-1

Op onze website zijn de andere voordelen te vinden.

Ecologisch verantwoord lamelparket van top kwaliteit

Het lamelparket van Parketloods in de buurt van Uithoorn wordt ecologisch verantwoord gemaakt en is van top kwaliteit. Hierdoor maken tegenwoordig vele interieurstylisten, vastgoedbeheerders, aannemers en ZZP’ers in Uithoorn en omgeving gebruik van ons lamelparket. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Laat uw reactie achter