Lamelparket van Parketloods sluit aan bij jouw huis

Eiken multiplank 2x naturAl geolied met 4mm toplaag
eiken houten vloer 18cm rustiek €53,95/m2
Hollandsche Vloeren Bonaire | Bij Offerte De Beste Prijs
eiken houten vloer 18cm rustiek €84,95/m2

 

 

 

Lamelparket kopen bij een vloerspecialist die u uitsluitend goede kwaliteit levert? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van lamelparket en wilt u graag meer informatie? Voor lamelparket moet u beslist naar Parketloods gaan.

Parketloods is al vele jaren gespecialiseerd in vloeren en lamelparket. Door ons unieke assortiment met lamelparket, goede service en betrouwbare voorwaarden hebben in de afgelopen jaren vele klanten hun weg naar ons weten te vinden. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment met lamelparket in diverse maten en houtsoorten. Deze kunt u allemaal op de website bekijken.

Heeft u speciale wensen? Wilt u graag advies? Ons ervaren team helpt u graag bij het vinden van passend lamelparket.

Bekijk al het lamelparket

Lamelparket is stabiel, duurzaam en betaalbaar

Veel van onze klanten kiezen tegenwoordig voor lamelparket. Lamelparket biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van andere houten vloeren.

  • Geschikt om zwevend te leggen
  • Minimale kans op werking
  • Minimale vochtgevoeligheid
  • Budgetvriendelijk
  • Verhuisbaar
  • Geschikt voor vloerverwarming
Alle voordelen van Lamelparket op een rij

Doordat de lagen van lamelparket kruislings zijn verlijmd en afgewerkt met een toplaag van prachtig gefineerd hout, heeft Lamelparket een mooie look en feel. Lamelparket ziet er daarnaast net zo uit als echt hout maar door de materialen is dit veel stabieler, duurzamer en vooral belangrijk: betaalbaarder.

Wilt u een houten vloer dat beter bij uw budget past? Kies dan voor lamelparket.

Lamelparket voordelen

Als u kiest voor lamelparket kunt u profiteren van diverse voordelen. Zo kunt u lamelparket gemakkelijk zelf leggen. Wij kunnen vooraf de planken op maat maken waarbij u uit 1000 verschillende afwerkingen kunt kiezen!

Wist u al dat lamelparket de meest ecologische parketvorm is?

Daarnaast heeft lamelparket een lange levensduur. Als u lamelparket koopt bij Parketloods kunt u er lang van genieten. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor lamelparket.

Maak a.u.b. uw keuze: