Lamelparket dat aansluit bij uw budget en milieu eisen!

Lamelparket dat aansluit bij uw budget en milieu eisen bij ParketloodsLamelparket kopen bij een vloerspecialist die u uitsluitend goede kwaliteit levert? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van lamelparket en wilt u graag meer informatie? Voor lamelparket moet u beslist naar Parketloods gaan. Parketloods is al vele jaren gespecialiseerd in vloeren en lamelparket. Door ons unieke assortiment met lamelparket, goede service en betrouwbare voorwaarden hebben in de afgelopen jaren vele klanten hun weg naar ons weten te vinden. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment met lamelparket in diverse maten en houtsoorten. Deze kunt u allemaal op de website bekijken. Heeft u speciale wensen? Wilt u graag advies? Ons ervaren team helpt u graag bij het vinden van passend lamelparket.

Lamelparket is stabiel, duurzaam en betaalbaar

Veel van onze klanten kiezen tegenwoordig voor lamelparket. Lamelparket biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van andere houten vloeren. De innovatie halen ze uit de kruislings verlijmde lagen, met een toplaag van prachtig gefineerd hout die de look en feel van de plank weergeeft. Lamelparket ziet er daarnaast net zo uit als echt hout maar door de materialen is dit veel stabieler, duurzamer en vooral belangrijk: betaalbaarder. Wilt u een houten vloer dat beter bij uw budget past? Kies dan voor lamelparket.

Lamelparket voordelen

Als u kiest voor lamelparket kunt u profiteren van diverse voordelen. Zo kunt u lamelparket gemakkelijk zelf leggen. Wij kunnen vooraf de planken op maat maken. Daarnaast hebben wij de andere voordelen van lamelparket voor u op een rij gezet:

  • meer dan 10000 verschillen afwerkingen leverbaar
  • Ecologisch het meest verantwoorde parket
  • De werking van het hout is minimaal
  • Ons lamelparket kan op vloerverwarming worden gelegd
  • Het lamelparket is in veel verschillende soorten hout en afwerkingen verkrijgbaar
  • Goedkope vloeren door directe import

Daarnaast heeft lamelparket een lange levensduur. Als u lamelparket koopt bij Parketloods kunt u er lang van genieten. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor lamelparket.

Maak a.u.b. uw keuze: