GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Lamelparket eiken | topkwaliteit | Alkmaar


Lamelparket eiken van topkwaliteit verkrijgbaar bij Parketloods in de buurt van Alkmaar

Rustiek wit eiken 3 strooks lamelparket houten vloer
Rustiek wit eiken 3 strooks lamelparket houten vloer
Legklare geoliede visgraat van 12x60cm zonder vellingkant
Legklare geoliede visgraat van 12x60cm zonder vellingkant
Legklare Grachten Visgraat 12x60
Legklare Grachten Visgraat 12×60

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar een lamelparket van eikenhout in de buurt van Alkmaar? Wij hebben een ruime collectie lamelparket op voorraad, waaronder eikenhouten vloeren, maar wij verkopen ook exotische houtsoorten. Parketloods is dé vloerenspecialist van Alkmaar en omgeving en biedt verschillende soorten van lamelparket van eiken. Voor een duidelijk overzicht kun je terecht in onze webshop. Klik hier voor een overzicht en prijzen van eiken lamelparket. Als je bij het uitkiezen van een nieuwe vloer kiest voor kwaliteit, en je daarnaast jouw vloer met zorg onderhoud, zal jouw vloer jarenlang meegaan. Voor meer tips betreffende het onderhoud van een lamelparket vloer kun je kijken bij onderhoud. Lamelparket van eiken kopen in de buurt van Alkmaar? Kom dan naar Parketloods.

Voordelen van eiken lamelparket

Veel van onze klanten kiezen voor lamelparket van eiken in de buurt van Alkmaar. Dit komt mede door de vele voordelen zoals:

  • Door het kliksysteem ontstaan er geen kieren tussen de vloerdelen.
  • Lamelparket is makkelijk zelf te leggen
  • Het kan direct na het leggen in gebruik worden genomen.
  • Lamelparket kan zwevend gelegd worden.
  • De werking van de vloer is minimaal.
  • Lamelparket is ecologisch verantwoord parket.
  • Lamelparket vergt relatief weinig onderhoud

Kortom: er zijn diverse redenen om te kiezen van lamelparket van eiken bij Parketloods in de buurt van Alkmaar.

Lamelparket van eiken bestaande uit drie lagen hout

Het lamelparket van eiken van de Parketloods in de buurt van Alkmaar bestaat uit drie lagen hout. De toplaag van bijvoorbeeld eiken lamelparket is van eikenhout en is afgewerkt met beschermende lak. De midden- en onderlaag van lamelparket zijn van een snelgroeiende naaldhoutsoort, zoals grenen. Jouw vloer heeft hierdoor de uitstraling van een solide eikenhouten vloer, en is door de onderlagen van snelgroeiend naaldhout bijvoorbeeld grenen ook nog eens ecologisch verantwoord! De drie lagen worden kruislings op elkaar verlijmd, dit heeft als gevolg dat de werking van de vloerdelen voor een groot deel wordt tegengegaan. Een lamel parketvloer is dus een heel stabiele vloer, en kan temperatuurschommelingen en verschillen in luchtvochtigheid beter weerstaan dan een massieve houten vloer, ga echter altijd na of jouw ruimte wel geschikt is voor een houten vloer. Meer informatie over eiken lamelparket? Kom bij ons langs in de buurt van Alkmaar.

Laat uw reactie achter