GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Houten vloeren kopen in Amsterdam | Parketloods

Eiken rustiek met velling Lamelparket afgewerkt met zwarte lagen olie
Eiken rustiek zwarte olie lamelparket houten vloer €47,95 / m2
Hollandsche Vloeren Fort Pannerden | Bij Offerte De Beste Prijs
Hollandsche Vloeren Fort Pannerden diep geborsteld, wit €61,95 /m2

Een uitgebreid assortiment houten vloeren bij de Parketloods in de buurt van Amsterdam

Houten vloeren van zeer goede kwaliteit en voor een scherpe prijs? Die vindt u bij Parketloods in Amsterdam. Een houten vloer brengt meer levendigheid in huis. En hoe ouder een vloer wordt, hoe mooier. Wij hebben houten vloeren in de buurt van Amsterdam. die bij elk interieur passen, van modern tot klassiek. En ook voor elke portemonnee hebben wij een bijpassende vloer. Maar welke vloer u ook kiest, luxe of budget, u bent altijd goedkoper uit dan bij de concurrent. Dit komt omdat wij onze vloeren direct van de fabriek importeren. Zo besparen we geld op een tussenpersoon of groothandel. En dat is in uw voordeel! Mede hierdoor komen veel klanten in de buurt van Amsterdam voor houten vloeren bij Parketloods.

Assortiment houten vloeren in Amsterdam

Houten vloeren bekijken? Kies uit velen vloeren in de showroom in Amsterdam. Of bekijk alle vloeren in de webshop. Een paar voorbeelden uit ons assortiment:

Houten vloeren met 3 stroken:

Houten vloeren budget:

Door dit ruime aanbod houten vloeren vindt u bij ons in de buurt van Amsterdam beslist wat u zoekt.

Milieuvriendelijke houten vloeren voor thuis in Amsterdam

Houten vloeren moeten er vooral voor zorgen dat een huis een thuis wordt. Dat het interieur compleet is en alles bij elkaar past. Maar daarnaast vindt Parketloods het ook belangrijk dat een houtenvloer betaalbaar is en milieuvriendelijk. Houten vloeren hebben een lange levensduur en daarom van origine al een milieubewust karakter. Parketloods neemt dit nog een stapje serieuzer. Wij kijken ook naar de manier waarop de vloer wordt geproduceerd.

Een van de producenten waar wij vloerdelen van verkopen, Barlinek, is erg gericht op eco-vriendelijk parket. Wij zijn erg trots dat Barlinek onze leverancier is. Deze producent heeft namelijk haar eigen plantages volgens het FSC-keurmerk. Verder voeren zij een 1-op-1 beleid. Hiermee bedoelen ze dat voor elke set parketvloerdelen een boom wordt gepland. Voor alles wat zij van de natuur vragen, geven zij het gelijke ook weer terug.
Tevens maken zij van het restafval eco-briketten, een vervanger van openhaardhout. Ook zet Barlinek zich actief in voor het behoud van de slechtvalk. Deze vloeren zijn dan ook optimaal milieuvriendelijk.

Meer informatie over houten vloeren? Kom bij ons langs in de buurt van Amsterdam.

Laat uw reactie achter