GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Houten vloeren die het minst milieubelastend zijn bij Parketloods

Hollandsche Vloeren Fort Pannerden | Bij Offerte De Beste Prijs
Hollandsche Vloeren Fort Pannerden, wit €61,95 /m2
22cm rustiek eiken houten lamelparket vloer met 6mm top €59,95 /m2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent een echte liefhebber van houten vloeren? Vindt u een schoner milieu ook belangrijk? Kies dan voor houten vloeren van Parketloods. Als u de minst milieubelastende houten vloer wilt hebben, dan kunt u het beste kiezen voor lamelparket. Deze parketvloer bestaat uit drie haaks op elkaar gelijmde lagen, gemaakt van een snelgroeiende houtsoort zoals grenen. De vloerdelen worden afgewerkt met een vierde laag, gemaakt van een traditionele hardhoutsoort, zoals eikenhout. Deze vloerdelen zijn dus veel minder belastend dan massieve vloerdelen, maar hebben wel de uitstraling van het klassieke hardhout.

Keuze uit houten vloeren

Wilt u graag houten vloeren? Spreek lamelparket u aan? Dan kunt bij Parketloods kiezen uit verschillende soorten zoals:

  • 22cm rustiek eiken houten lamelparket vloer met 6mm top
  • Warm Wit 18cm Rustiek Eiken Houten Lamelparket Vloer
  • Rustiek A eiken naturel olie lamelparket houten vloer
  • Rustiek wit eiken 3 strooks lamelparket houten vloer

Alle houten vloeren die wij leveren worden machinaal afgeschuurd en afgewerkt met meerdere lagen lak of olie. Elke parketvloerbehandeling, olie of lak, heeft zijn eigen voordelen. Lak is een zeer slijtvaste en beschermende afwerking en is transparant. Olie is verkrijgbaar in meerdere tinten voor een warme uitstraling, maar is minder slijtvast dan lak.

Houten vloeren onderhouden

Houten vloeren hebben onderhoud nodig. U moet zelf regelmatig de vloer onderhouden of u kunt dit laten doen door een specialist. U krijgt van ons altijd tips en aanwijzingen voor het juiste onderhoud van uw vloer. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe vloer. Heeft u meer vragen over houten vloeren? Voor, tijdens en na de aankoop van uw vloer bij de Parketloods kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en/of opmerkingen. U kunt bellen naar 020 – 263 19 07 of mailen naar info@parketloods.nl

Maak a.u.b. uw keuze: