GRATIS parkeren bij onze loods in Amsterdam
  • No products in the cart.

Houten vloer kopen | vloeren uit Europa in Amsterdam | Parketloods


Een houten vloer, een eerlijke prijs, Parketloods in Amsterdam

Esdoorn houten vloer 3 strook budget gelakt
Esdoorn houten vloer 3 strook budget gelakt
Rustiek eiken houten lamelparket vloer 2x naturel uv geolied
Rustiek eiken houten lamelparket vloer 2x naturel uv geolied
Hollandsche Vloeren Steden Assen Visgraat wit
Hollandsche Vloeren Steden Assen Visgraat wit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Houten vloer kopen en laten leggen in Amsterdam? Ben je  op zoek naar een mooie vloer die jouw interieur afmaakt? Een die past bij de natuurlijke en rustige stijl van uw woonkamer. Een donkere en robuuste vloer om de sfeer van jouw woonkeuken te verhogen?

Voor een kwalitatieve en mooie houten vloer ben jr van harte welkom in de showroom van Parketloods in Amsterdam. Wij bieden je eikenhouten, beukenhouten, kersenhouten vloeren en meer. Parketloods biedt een brede collectie houtenvloeren aan. Bij al onze vloeren staat het ecologische karakter hoog in het vaandel. Wij importeren alle vloeren, zelf, uit Europa en controleren zo de omstandigheden waarin zij zijn vervaardigd.

Je zult bij ons gegarandeerd slagen in uw zoektocht naar de perfecte houten vloer. Parketloods is namelijk al vele jaren gespecialiseerd in het aanbieden van verschillende vloeren. Koop nu jouw nieuwe vloer in Amsterdam bij Parketloods.

Een brede houten vloer collectie in Amsterdam

Voor een nieuwe houten vloer voor thuis in Amsterdam ben je bij de showroom van Parketloods aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten vloeren, van het prijs gunstige kliklaminaat tot luxe, massief parket en de superieure multivloer (eiken top op berken multiplex). Bekijk alle type vloeren ook in onze webshop.

Wil je meer informatie over een  houten vloer die je in de webshop gezien heeft? Wil je de vloer bekijken of voelen? Kom dan bij ons langs in onze showroom in Amsterdam. Wij informeren je graag.

Houten vloer zelf leggen in Amsterdam

Houten vloer zelf leggen in Amsterdam? Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Veel van de vloeren die wij aanbieden in de buurt van Amsterdam, zijn voorzien van een klikverbinding, waardoor deze gemakkelijk zelf te leggen zijn. Ook hebben wij houten vloeren in de collectie welke zijn voorzien van een mes en groefverbinding. Deze kun je ook prima zelf leggen indien gewenst.

Bij elke verkochte vloer, leveren wij een uitgebreide en zeer duidelijke handleiding, waardoor je deze klus zelf kunt klaren en geld kunt besparen op het legwerk. In onze webshop kun je alle benodigdheden en hulpmiddelen voor het leggen van een vloer vinden. Ook andere producten, zoals bijpassende plinten, staan in onze webshop.

Ben je niet in staat om de houten vloer zelf te leggen? Dan leggen wij de nieuwe vloer graag voor ou in Amsterdam en omgeving. Voor vragen of advies kun je altijd contact opnemen. Parketloods is hét aangewezen adres in de buurt van Amsterdam als je een houten vloer wilt kopen.

Laat uw reactie achter